Kauno „Žalgirio“ įsigytas A.Rasičius paskolintas Prienų „Rūdupiui“ 0

Serbijos nacionalinės rinktinės įžaidėjas Aleksandras Rasičius kitą sezoną rungtyniaus Kauno „Žalgirio“ komandoje. BBL čempionų titulą ginantis klubas išpirko iki 2012 m. sezono pabaigos galiojusį serbo kontraktą iš turkų Trabzono „Trabzonspor“ komandos.

Visgi, iki šio sezono pabaigos „Žalgiris“ nusprendė 195 cm ūgio A.Rasičių paskolinti ambicijų nestokojančiai Prienų „Rūdupio“ komandai.

„Negalėjome nepasinaudoti proga įsigyti šį žaidėją, tačiau šiam sezonui jau turime susiformavusią komandą, todėl A.Rasičių skoliname „Rūdupiui“, – apie savo tautietį sakė „Žalgirio“ treneris Oliveris Kostičius. – Pažįstu Aleksandrą, jis yra neblogas krepšininkas, todėl turėtų mums pagelbėti kitame sezone. O šiame, tikiuosi, kad jis padės prieniškiams siekti užsibrėžtų tikslų.“

Pastarosiomis dienomis buvo pasirodę gandų, kad A.Rasičius rungtyniaus kitoje Lietuvos komandoje, tačiau Kauno „Žalgiris“ pirmasis spėjo išspręsti formalumus su finansinių sunkumų kamuojama „Trabzonspor“ ekipa.

Į Lietuvą A.Rasičius turėtų atvykti šį savaitgalį. Jo debiutas Prienų komandos gretose planuojamas balandžio 5 dieną „Rūdupio“ rungtynėse su Kėdainių „Nevėžiu“. Šį mačą tiesiogiai transliuos SPORT1 televizija.

Komentarai