„Protų kovų“ turnyre įvyko pirmieji ketvirtfinalių mūšiai (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ laidos naujiena, žalgiriečių „Protų kovos“, artėja prie kulminacijos. Per pirmą turnyro mėnesį tarpusavyje kovojo ir į pačius įvairiausius klausimus atsakinėjo 14 „Žalgirio“ žaidėjų ir du treneriai. Tačiau tai tebuvo pradžia – startavusiuose ketvirtfinaliuose savo „minties galias“ išmėgino Mindaugas Kuzminskas ir DeJuanas Collinsas bei Mantas Kalnietis ir Aleksandras Čapinas.

Tradiciškai krepšininkai sulaukė 10 klausimų iš skirtingų sferų (2 apie „Žalgirį“, 2 apie „Eurolygą“, 2 apie NBA ir po vieną iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities). Už teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

Šį kartą žalgiriečiams teko sukti galvą, kas parašė vieną geriausių visų laikų knygų vaikams „Karlsonas, kuris gyvena ant stogo“ ir teisingai atspėti kūrinius „Barcelona“ bei „Just a dream“.

Antrajame „Protų kovų“ etape krepšininkams teko atsakinėti ir į klausytojų pateiktus klausimus.

Visi Lietuvos krepšinio sirgaliai ir toliau kviečiami siųsti savo klausimus „Protų kovose“ besigrumiantiems žalgiriečiams el. paštu radijas@zalgiris.lt. Jeigu Jūsų klausimai bus originalūs ir atitiks žaidimo temas – juos pateiksime žalgiriečiams „Protų kovų“ turnyre.

Visas pirmojo etapo „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA.

„Protų kovos“. M.Kalnietis prieš A.Čapiną:

„Protų kovos“. M.Kuzminskas prieš D.Collinsą:

Komentarai