„Žalgiris TV“: Baltijos krepšinio lygos finalą prisimenant (VIDEO) 0

Šį savaitgalį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai Kauno sporto halėje iškovojo antrąjį šio sezono trofėjų – Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionų titulą. Tiesa, kiek neįprastai finale teko kautis su Rygos VEF ekipa. SPORT1 televizijos laida „Žalgiris TV“ siūlo dar kartą prisiminti finalo dvikovą, triumfo akimirkas ir išgirsti unikalius žaidėjų komentarus.

Lemiama dvikova, be abejonės, buvo verta finalo vardo. Netrūko nei emocijų, nei intrigos, nei permainingos, atkaklios vyriškos kovos. Tačiau aidint finalinei sirenai džiaugėsi tik vieni – Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. Būtent jiems ant kaklo buvo kabinami aukso medaliai, o rūbinėje ir aikštelėje liejosi šampano purslai.

Po šio triumfo kauniečių snaiperis Tomas Delininkaitis laidai „Žalgiris TV“ prasitarė, kad kitas trofėjus – jau labai arti: „Latviai visada mokėjo žaisti krepšinį. Lengva nebuvo, bet, ačiū Dievui, viskas gerai baigėsi. Mačo pabaigoje gerai gynėmės, tai ir tapo vienu faktorių lėmusių pergalę. Visi vyrai atidavė jėgas ir visi nusipelnė pergalės. Kada laukti kito trofėjaus? Greitai!“

Laimėjimu po finalinės sirenos ne mažiau džiaugėsi ir įžaidėjas Mantas Kalnietis, kuris taip pat pagyrė ir varžovus: „VEF parodė, jog yra stipri komanda. Jie tikrai buvo verti finalo. Kalbant apie jį, buvo sunkus mačas, bet, žinoma, jie neturi tokio suoliuko. Nepaisant to, didelis pagyrimas jiems, o mes tiesiog džiaugiamės, kad laimėjome!“

Pilname SPORT1 televizijos „Žalgiris TV“ siužete taip pat išvysite: trumpą pokalbį su Martynu Pociumi, sužinosite, kodėl T.Delininkaitis liepė Omarui Samhanui nusikirpti kitą tinklelį, ir kokia šypsena papuošė Tado Klimavičiaus veidą tapus naudingiausiu žaidėju.

Komentarai