Pergales skinantys žalgiriečiai randa laiko ir atsipūsti (VIDEO) 0

Rekordine 24 pergalių serija Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sezone finišavę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai nusipelnė šiek tiek atokvėpio. Po paskutiniųjų, pergalingai pasibaigusių rungtynių su „Šiauliais“ žalgiriečiai gavo užtarnautą laisvą dieną. Ją bemaž pusė komandos narių nusprendė praleisti Kaune esančiame sveikatingumo centre „Hermis“.

Net ir turėdamas laisvo laiko neseniai BBL finalo ketverto naudingiausio žaidėjo titulą užsitarnavęs Tadas Klimavičius negalėjo nuošalyje palikti treniruoklių salės. Prie modernių įrengimų prakaitavo ir „Žalgirio“ treneris Oliveris Kostičius, o snaiperis Marcusas Brownas išsidavė, kad turi sunkiai sutramdomą silpnybę pieno kokteiliams.

„Tai puiki vieta pasisėdėjimui, čia modernūs aparatai, o už nugaros baseinas, tad ar gali būti geriau?“, – gerdamas pieno kokteilį sveikatingumo centro „Hermis“ SPA bare klausė M.Brownas

Būtent baseino teikiamus malonumus išbandė gynėjai Tomas Delininkaitis ir Artūras Milaknis bei „Žalgirio“ aukštaūgiai Omaras Samhanas, Trentas Plaistedas ir Bobanas Marjanovičius.

Atsipalaidavus sūkurinėje vonioje „Hermio“ sveikatingumo centre įrengtas baseinas trumpam tapo žalgiriečių olimpine plaukimo arena. Dėl stipriausiojo titulo dvejuose takeliuose susikovė T.Plaistedas ir O.Samhanas, o po ypač įnirtingos ir atkaklios kovos šias sprinto vandenyje lenktynes laimėjo Trentas.

Savo tautiečiui pralaimėjusio Omaro tai labai nenuliūdino:  „Ši vieta yra neįtikėtina, viskas puikiai įrengta ir mums tikrai pasisekė, kad galime viskuo naudotis. Labai mėgstu plaukioti, mėgstu paplūdimį, todėl vertinu šią vietą ypač dėl to, kad viskas yra po vienu stogu. Išbandžiau ir sauną, ir garų kambarį, tai nuostabus centras: yra baseinas, sauna, daromi masažai, taigi turint laisvą dieną, čia – tikrai puiki vieta atsipalaidavimui“.

Ne visi žalgiriečiai išdrįso varžytis baseine, tačiau nebuvo nei vieno, kuris atsisakytų pasimėgauti saunos teikiamais malonumais. Į garinę pirtį tilpo ir 222 cm ūgio B.Marjanovičius, o saunoje pabuvoję T.Delininkaitis ir A.Milaknis ant gultų mėgavosi sultimis.

Pailsėję ir atgavę jėgas po LKL reguliariojo sezono pabaigos žalgiriečiai balandžio 19 d. pradės atkrintamųjų varžybų etapą Kauno sporto halėje dvikova su Klaipėdos „Neptūnu“.

Komentarai