„Protų kovų“ turnyre vyksta lemiamos dvikovos (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ laidos rubrika žalgiriečių „Protų kovos“ žingsnis po žingsnio artėja prie kulminacijos. Po Artūro Milaknio ir Oliverio Kostičiaus bei Pauliaus Jankūno ir Trento Plaistedo ketvirtfinalio akistatų galutinai paaiškėjo visi pusfinalių dalyviai.

Kaip ir įprasta, krepšininkai vėl sulaukė 10 klausimų iš skirtingų sferų (2 apie „Žalgirį“, 2 apie „Eurolygą“, 2 apie NBA ir po vieną iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities). Už teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

A.Milakniui ir O.Kostičiui šį kartą teko prisiminti, kuriais metais buvo sugriauta Berlyno siena bei taip pat pasukti galvą, kas gi parašė „Tomo Sojerio nuotykius“. Į neįprastus klausimus teko atsakinėti ir P.Jankūnui su T.Plaistedu. Laidos vedėjas Karolis Tiškevičius šių klausė: kas pirmas išsilaipino Mėnulyje, o taip pat – ar tiesa, jog Lietuvoje auga kukurūzai?

Antrajame „Protų kovų“ etape krepšininkams teko atsakinėti ir į klausytojų pateiktus klausimus.

Visi Lietuvos krepšinio sirgaliai ir toliau kviečiami siųsti savo klausimus „Protų kovose“ besigrumiantiems žalgiriečiams el. paštu radijas@zalgiris.lt. Jeigu Jūsų klausimai bus originalūs ir atitiks žaidimo temas – juos pateiksime žalgiriečiams „Protų kovų“ turnyre.

Visas „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA.

„Protų kovos“. A.Milaknis prieš O.Kostičių:

„Protų kovos“. P.Jankūnas prieš T.Plaistedą:

Komentarai