Pratęsiama registracija į „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyrą 0

Visų krepšinio mėgėjų itin laukiamas Kauno „Žalgirio“ organizuojamas 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyras jau visai ne už kalnų – balandžio 30-ąją. Norą dalyvauti turnyre jau išreiškė nemažai krepšinio mylėtojų, tačiau tiems, kurie taip ir nespėjo apsispręsti – puikus šansas tai padaryti dabar, nes registracija pratęsiama iki penktadienio (balandžio 22 d.)!

Prieš metus rekordinį 800 dalyvių skaičių pasiekęs krepšinio mėgėjų turnyras tradiciškai vyks šalia Kauno „Akropolio“ esančioje aikštėje prie Karmelitų bažnyčios. Dėl geriausiųjų vardo ekipos kovos net šešiose skirtingose amžiaus grupėse.

Kaip įprasta šią dieną kiekvienam dalyviui primins dveji suteikti marškinėliai su „Žalgirio“ ir 3 prieš 3 turnyro simbolika. Rungtynių metu žaidėjus atgaivins Birštono mineralinis vanduo „Vytautas“ ir „Akvilė“. Nugalėtojų lauks vertingi „Žalgirio“, pagrindinio turnyro rėmėjo „PZU Lietuva“ ir kitų rėmėjų prizai.

Šių metų turnyre netrūks naujovių – atskira grupė yra skirta negalią turintiems žmonėms. Taip pat ankstesniuose turnyruose buvusi Šeimų grupė virsta Mišria grupe. Šiame pogrupyje žaidžiančių komandų aikštelėje vienu metu turės būti bent vienas vaikas (gimęs 1997 m. ar vėliau) ir viena moteris ar mergina. Kaip ir praėjusiais metais atskirą grupę suformuos žurnalistai, kurie žais kartu su „Žalgirio“ rėmėjų komandomis.

Visai kaip ankstesniuose „Žalgirio“ organizuotuose turnyruose galios „auksinė 10 sekundžių“ taisyklė. Pagal ją per paskutines 10 rungtynių sekundžių pelnyti taškai turės didesnę vertę.

Žinoma, turnyre apsilankys Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, kurie ne tik pasveikins ir įteiks prizus nugalėtojų komandoms, bet ir dalyvaus konkursuose kartu su žiūrovais. Vietoje užsiregistravę dalyviai galės išbandyti sėkmę virtuoziškų metimų žaidime „Aplošk žalgirietį“ bei kitose rungtyse, o gerą atmosferą padės sukurti šmaikštūs vedėjai ir gatvės krepšinio muzikos ritmas.

Dėmesio, kadangi šį sezoną ribojamas dalyvaujančių komandų skaičius, nesnauskite ir Kauno „Žalgirio“ oficialioje interneto svetainėje registruokitės jau dabar. Rungtynių tvarkaraščiai bus paskelbti balandžio 27 d.

Turnyro pagrindinis rėmėjas – „PZU Lietuva“. Su „PZU Lietuva“ laimi visi!

Komentarai