Žalgiriečių „Protų kovų“ turnyre paaiškėjo finalo dalyviai! (AUDIO) 0

Žalgiriečių „Protų kovų“ turnyras priartėjo prie finišo tiesiosios. Nemažo populiarumo sulaukusioje „Žalgirio radijo“ laidos rubrikoje jau įvyko ir pusfinalių mūšiai, kuriuose dėl vietos finale susigrūmė Mindaugas Kuzminskas ir Trentas Plaistedas bei Mantas Kalnietis ir trenerio asistentas Oliveris Kostičius.

Kaip ir įprasta, krepšininkai vėl sulaukė 10 klausimų iš skirtingų sferų (2 apie „Žalgirį“, 2 apie „Eurolygą“, 2 apie NBA ir po vieną iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities). Už teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

Laidos vedėjas Karolis Tiškevičius pasistengė, jog dėl bilieto į finalą užvirtų itin atkaklios kovos – krepšininkams šį kartą teko ir keletas itin nelengvų klausimų. Taip pirmoje pusfinalio poroje žaidėjams teko pamėginti tiksliai pasakyti, kas yra žemės traukos dėsnio autorius, kuris vandenynas pasaulyje yra pats didžiausias bei kas gi režisavo filmą „Titanikas“.

Ne ką mažesni išbandymai laukė ir M.Kalniečio su O.Kostičiumi. Žalgiriečiams teko ne tik atsakyti į su krepšiniu susijusius klausimus, bet ir pamėginti prisiminti, kas parašė „Paryžiaus katedrą“ ar kas gi atlieka šiuo metu itin populiarų kūrinį „I Like It“. Įdomu, jog vienas iš šios poros dalyvių kūrinio autorių Enrique Iglesias palaikė Robbie Williamsu.

Šiame „Protų kovų“ etape krepšininkams teko atsakinėti ir į klausytojų pateiktus klausimus.

Visi Lietuvos krepšinio sirgaliai ir toliau kviečiami siųsti savo klausimus „Protų kovose“ besigrumiantiems žalgiriečiams el. paštu radijas@zalgiris.lt. Jeigu Jūsų klausimai bus originalūs ir atitiks žaidimo temas – juos pateiksime žalgiriečiams „Protų kovų“ finale.

Didysis „Protų kovų“ finalas – jau šį trečiadienį „Žalgirio radijo“ eteryje! Nepraleiskite!

Visas „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA.

„Protų kovos“. M.Kalnietis prieš O.Kostičių:

„Protų kovos“. M.Kuzminskas prieš T.Plaistedą:.

Komentarai