Didysis „Protų kovų” finalas – jau šiandien 17 val. „Žalgirio radijo“ eteryje! 0

Greitai populiarumą įgavusi „Žalgirio radijo“ naujiena žalgiriečių „Protų kovos“ pagaliau pasiekė visišką kulminaciją. Jau šį vakarą 17 val. paaiškės pirmojo „Protų kovų“ sezono nugalėtojas. Didžiajame finale dėl nugalėtojo laurų susikaus įžaidėjas Mantas Kalnietis ir puolėjas Mindaugas Kuzminskas.

Abu lietuviai į finalą prasibrovė pakeliui eliminuodami po tris varžovus. Taip M.Kuzminskas įrodė, jog yra pranašesnis už Martyną Pocių ir DeJuaną Collinsą, o pusfinalyje įveikė ir Trentą Plaistedą.

M.Kalnietis iš tolimesnės kovos išmetė Tomą Delininkaitį ir Aleksandrą Čapiną bei prieš pat finalą pranoko vyriausiojo trenerio Ilias Zouros asistentą Oliverį Kostičių.

Finale krepšininkai sulauks net 20 klausimų. Be klausimų iš įprastų sferų (apie „Žalgirį“, apie „Eurolygą“, apie NBA ir iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities) žalgiriečiai turės įvardyti Europos šalių sostines, pasitikrins savo žinias apie Saulės sistemos planetas bei prisimins Lietuvos vyrų rinktinės pasiekimus. Už teisingą atsakymą tradiciškai bus skiriamas taškas.

Be to, laidos vedėjas Karolis Tiškevičius šį kartą finalininkams yra paruošęs ir „ypatingų klausimų“, dalį kurių žaidėjams uždavė „Žalgirio radijo“ klausytojai.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. Kaune – radijas TAU (102,9 FM); Panevėžyje, Biržuose, Kupiškyje, Kėdainiuose, Rokiškyje ir Ukmergėje – radijas „Pulsas“ (96,6 FM arba 107,3 FM); Utenoje – radijas „IR“ (103,9 FM). Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://www.zalgiris.lt/LT/media/radijas/) talpinami be reklamų.

Visas „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai