Abonementų loterijos laimėtojai smagiai leido laiką su žalgiriečiais (VIDEO) 0

Praėjusią savaitę Kauno „Žalgirio“ organizuotos tradicinės abonementų loterijos laimėtojai dalį dienos praleido su savo pasirinktais žalgiriečiais. Laimingieji krepšininkams iššūkį metė prie boulingo takelio arba biliardo stalo Kauno centre įsikūrusioje „Boulingo alėjoje“.

Sėkmė loterijoje nusišypsojo „Žalgirio“ gerbėjams: Ingai, Virginijui, Mindaugui ir Povilui. Vienintelė dailiosios lyties atstovė išsirinko Mindaugą Kuzminską, kurį jai pavyko nugalėti žaidžiant boulingą.

„Viskas buvo taip, jog loterijos metu ištraukė mano vietą ir visi aplink sėdėję žmonės atsisuko, o aš tik sėdžiu ir sakau: „Taip, čia aš!“. Šiaip labai smagu, jog yra tokia galimybė, įdomu iš arti pamatyti, kad krepšininkai irgi tik žmonės ir nėra „pasikėlę“. Mindaugą pasirinkau, nes maniau, kad nugalėsiu“, – puikia nuotaika spinduliavo pašmaikštauti nevengusi Inga.

Jau šešis sezonus „Žalgirio“ sezono abonementą perkantis Virginijus prie biliardo stalo surėmė lazdas su Tomu Delininkaičiu ir Tadu Klimavičiumi. Visai kaip Inga, ir šis „Žalgirio“ aistruolis džiaugėsi nusišypsojusia fortūna.

„Matyt, jie visur gerai žaidžia – ir aikštelėje, ir čia. Įdomu išmėginti jėgas. Halėje apsilankau beveik visose rungtynėse. Pats abonementą perku jau ilgą laiką, tačiau loterijoje pasisekė pirmą kartą“, – kalbėjo Virginijus.

Biliardą žaidęs Mindaugas bei su Mantu Kalniečiu prie boulingo takelio varžęsis Povilas taip pat vienbalsiai tvirtino, jog nesitikėjo tokios galimybės, tačiau džiaugiasi ir su nekantrumu laukia artimiausių žalgiriečių rungtynių.

Toks laisvalaikis patiko ir patiems žalgiriečiams, kurie daug šmaikštavo, juokėsi ir nevengė vienas kitą patraukti per dantį. Pasibaigus kovoms prie takelių ir stalų, aistruoliai ir žaidėjai vienas kitam palinkėjo kuo didžiausios sėkmės, įsiamžino bendrose nuotraukose bei sutarė susitikti Kauno sporto halėje.

Žalgiriečių susitikimas su loterijos laimėtojais „Boulingo alėjoje“ – SPORT1 televizijos „Žalgiris TV“ laidos reportaže:

Komentarai