Šiandien – visą dieną prie Kauno „Akropolio“ – „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyras! 0

Visą šeštadienį nuo 11.00 val. prie „Kauno Akropolio“ vyks Kauno „Žalgirio“ komandos organizuojamas 3 prieš 3 gatvės krepšinio turnyras. Dalyvių gausa tai pats didžiausias tokio masto renginys Lietuvoje. Oranžinio kamuolio gerbėjai prie Karmelitų bažnyčios jėgas tarpusavyje išmėgins iki pat vakaro.

Prie Kauno „Akropolio“ visą dieną vyksiančiame turnyre, kaip ir ankstesniais metais, apsilankys ir Kauno „Žalgirio“ ekipa. Specialiose rungtyse laimėti prizus ir mesti iššūkį žalgiriečiams galės kiekvienas norintis. Šiais metais žaidimų su žalgiriečiais bus dar daugiau, taigi žiūrovai, norintys išbandyti savo jėgas, galės tą padaryti dviejų tam skirtų pertraukėlių metu.

Šį kartą „Žalgirio“ gatvės krepšinio turnyre dalyvauja beveik 650 dalyvių iš pačių įvairiausių Lietuvos kampelių. Visą dieną aistras kaitins ir publiką linksmins charizmatiškasis Saulėnas, o tikrą krepšinio alsavimą leis pajausti gatvės krepšinio muzika.

Beje, kiekvienos grupės finalą stebės patys žalgiriečiai, kurie ir išrinks naudingiausią finalo krepšininką. Tuo tarpu pagrindinis krepšinio turnyro rėmėjas draudimo bendrovė „PZU Lietuva“ 36 dalyvius apdraus nuo nelaimingų atsitikimų draudimo bendrai 180 000 Lt sumai nuo traumų rizikos.

Dovanų iš „Žalgirio“ krepšininkų rankų sulauks ir Žalgiris.lt interneto svetainėje vykusios apklausos dėl originaliausio komandos pavadinimo nugalėtojai. Jais tapo šešiolikmečiai turnyro dalyviai, pavadinę savo ekipą „Trys paršiukai stumia tanką“ (575 balsai). Su šiuo pavadinimu bandė konkuruoti ir „Aldona nedurna“ (297 balsai) bei „Pociaus oro linijos“ ( 293 balsai) komandos.

Kauno „Žalgirio“ 3×3 gatvės krepšinio turnyro programa:

10.50 val. – Turnyro atidarymas (turnyrą atidarys Kauno „Akropolio“ ir Kauno „Žalgirio“ vadovai)
11.00 val. – Startuoja pogrupių rungtynės
13.20-14.00 val. – Žaidimai su žalgiriečiais
14.10-14.40 val. – Dalyvių ir žiūrovų fotosesija su žalgiriečiais
15.50-16.30 val. – Žaidimai su žalgiriečiais
16.35 val. – Startuoja atkrintamosios varžybos
17.45 val. – Finalinių rungtynių šešiose amžiaus grupėse pradžia.
19.00 val. – Apdovanojimai

Turnyro pagrindinis rėmėjas – „PZU Lietuva“. Su „PZU Lietuva“ laimi visi!

Komentarai