Kauno „Saulės“ gimnazija vėl sulaukė žalgiriečių vizito (VIDEO) 0

Besiruošdami Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serijos pradžiai Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rado laiko apsilankyti Kauno „Saulės“ gimnazijoje, kuri laimėjo moksleiviams skirtą ir iki lemiamų LKL kovų trukusią akciją „Žalgiris – tavo mokykloje“. Renginio metu vyravo puiki atmosfera, o moksleiviai sugebėjo priversti šypsotis bei juoktis visą „Žalgirio“ delegaciją – net ir pačius rimčiausius.

Viso sezono metu įvairiose Lietuvos krepšinio lygos (LKL), BBL  ir VTB Vieningosios lygos rungtynėse aktyviai lankęsi Kauno „Saulės“ gimnazijos moksleiviai jau antrus metus iš eilės už savo nugarų paliko visus konkurentus iš kitų mokyklų bei galėjo pasidžiaugti garbingų svečių vizitu. Nors šį kartą jiems aktyviausiai priešinosi Kauno KTU gimnazija, vis tik nugalėtojų laurus nuskynė pirmieji.

„Saulės“ gimnazijos aktų salėje vykęs renginys prasidėjo į ją iškilmingai žengiant visai „Žalgirio“ komandai, kurią visai kaip praėjusiais metais lydėjo gyvą koridorių sudariusių moksleivių plojimai. Vėliau sekė mokyklos atstovų ir renginio vedėjų žodis, o galiausiai – didžiausio susidomėjimo sulaukę klausimai skirti žalgiriečiams. Labai įdomiai ir linksmai buvo pristatyti visi komandos nariai.

„Labai smagu užsukti į Jūsų mokyklą, pažiūrėti, kaip laikotės. Ačiū, kad mus aktyviai palaikote Kauno sporto halėje rungtynių metu – tikimės ne mažesnio Jūsų aktyvumo ir kituose susitikimuose“, – kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

„Aktyvumas išties buvo pastebimas – eidavo ir po šimtą žmonių į rungtynes, noras buvo tikrai didelis. Ėmiausi akcijos organizavimo ir tikrai norėjau, kad laimėtume. Šiaip nieko ilgai įkalbinėti nereikėdavo, patys mielai prisijungdavo. Nukentėdavo nebent mano telefono sąskaita“, – su šypsena veide apie organizacinius dalykus pasakojo akcijos „Saulės“ gimnazijoje iniciatorė Ieva Gliaudelytė.

Pasibaigus renginiui krepšininkai iš karto neišsiskirstė – žaidėjai įsiamžino bendrose nuotraukose, dalino autografus bei tiesiog šmaikštavo kartu su moksleiviais.

Žalgiriečių vizitas „Saulės“ gimnazijoje – video reportaže:

Komentarai