LKL finalo kovos ir joms skirtos specialios laidos – tiesiogiai per SPORT1 0

Lietuvos krepšinio lygos (LKL) sunkiasvoriai Kauno „Žalgiris“ ir Vilniaus „Lietuvos rytas“ jau sezono finišo tiesiojoje. Pirmosioms LKL finalo serijos rungtynėms skirta laida „Žalgiris TV“ prieš rungtynes ir po jų tiesiogiai sveikinsis iš Kauno sporto halės. Ketvirtadienį 18.30 val. žiūrovų dėmesiui – LKL finalo pirmtakų pasakojimai apie jau istorinėmis tapusias kovas šalies pirmenybėse.

Nors krepšinio visuomenė sutaria, kad žalgiriečiai yra ryškūs šių batalijų favoritai, tačiau kartu priduria, kad kol švieslentėje dega nuliai, komandų galimybės yra lygios.

„1996 metais reguliariajame sezone su „Atletu“ prieš „Žalgirį“ laimėjome keturis kartus iš eilės. Po to finale pirmavom 2-0, tačiau pralaimėjom seriją 3-2. Kiekvienos rungtynės – nauja istorija, tad tuos tris „Žalgirio“ laimėjimus sezono metu žalgiriečiams siūlau kuo greičiau užmiršti,“ – prisiminimais dalinosi 1996 metų LKL finalo serijos dalyvis Vaidas Jurgilas.

Likus kiek mažiau nei valandai iki rungtynių pradžios žinomi krepšinio pasaulio asmenys įvardins savo favoritus, žiūrovai taip pat tiesioginėje laidoje galės pasidalinti savo mintimis. Pačių ištikimiausių fanų kaip visada po rungtynių laukia karštas komentaras iš žalgiriečių rūbinės ir trenerių pasakojimai spaudos konferencijoje.

Laidą „Žalgiris TV“ žiūrėkite 18.30 val. ir po rungtynių, Kauno „Žalgirio“ ir Vilniaus „Lietuvos ryto“ susitikimo transliacijos pradžia – 19.10 val. per SPORT1.

Komentarai