Pirmojo „Protų kovų“ sezono nugalėtojas – M.Kuzminskas! (AUDIO) 0

Nors Mindaugas Kuzminskas Kauno „Žalgirio“ ekipoje yra vienas jauniausių, tai jam nesutrukdė tapti „Žalgirio radijo“ organizuojamo žalgiriečių „Protų kovų“ pirmojo turnyro nugalėtoju. Pakeliui eliminavęs ne vieną labiau patyrusį varžovą būtent Mindaugas susišlavė nugalėtojo laurus.

Lemiamoje kovoje M.Kuzminskui teko susikauti su itin rimtu varžovu, įžaidėju Mantu Kalniečiu. Tiesa, po atkaklios kovos Mantui beliko pasitenkinti antrąja vieta.

Abu lietuviai į finalą prasibrovė pakeliui eliminuodami po tris varžovus. Taip M.Kuzminskas įrodė, jog turi didesnį žinių bagažą už Martyną Pocių, DeJuaną Collinsą ir Trentą Plaistedą.

Finale krepšininkai sulaukė net 20 klausimų. Be klausimų iš įprastų sferų (apie „Žalgirį“, apie „Eurolygą“, apie NBA ir iš istorinės, literatūrinės, loginės bei muzikinės srities) žalgiriečiai turėjo įvardyti Europos šalių sostines, pasitikrinti savo žinias apie Saulės sistemos planetas bei prisiminti Lietuvos vyrų rinktinės pasiekimus. Už teisingą atsakymą tradiciškai buvo skiriamas taškas.

Pasibaigus „Protų kovų“ turnyrui „Žalgirio radijo“ laidos vedėjas Karolis Tiškevičius M.Kuzminskui įteikė simbolinį nugalėtojo prizą.

Siūlome dar kartą išgirsti finalinę kovą, dalį klausimų kuriai atsiuntėte ir Jūs!

Visas „Protų kovas“ galite išklausyti paspaudę ČIA.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai