Keliauk į Vilnių nemokamai ir palaikyk „Žalgirį“! 0

Visą sezoną laukta Lietuvos krepšinio lygos (LKL) finalo serija – finišo tiesiojoje. Dabar kiekviena pergalė yra itin svarbi, o pralaimėjimas – ypatingai skaudus. Siekdamas turėti tvirtą užnugarį ketvirtose LKL finalo serijos rungtynėse Vilniuje, Kauno „Žalgiris“ kartu su oficialiu gerbėju klubu „Green Death“ kviečia komandos aistruolius registruotis ir į sostinę keliauti visiškai nemokamai.

Pirmasis mačas dėl aukso Kauno sporto halėje baigėsi rezultatu 83:81, tačiau išvyka į Vilnių finale žalgiriečiams apkarto – varžovai sugebėjo atstatyti pusiausvyrą.

Ketvirtasis finalo serijos mačas gegužės 16 d., pirmadienį, 19.15 val. ir vėl bus žaidžiamas priešininkų arenoje, o „Žalgiriui“ palaikymas ypač reikalingas.

Visi norintys keliauti yra kviečiami registruotis pas „Žalgirio“ oficialaus fanų klubo „Green Death“ atstovą Vaidą (8-614 95052 tik skambinti). Kelionė į Vilnių Jums nieko nekainuos, o bilieto kaina bus minimali (klubo nariams – 20 Lt, ne klubo – 26 Lt). Užsiregistravę kelionei, į rungtynes galėsite patekti ir su savo bilietu.

Komentarai