I.Zouros: „Kaunas visada liks mano širdyje“ 0

Po trijų metų pertraukos į Kauną LKL čempionų žiedus sugrąžinusio Kauno „Žalgirio“ vyriausiojo trenerio Iliaso Zouroso veidas švytėjo iš pasitenkinimo.

„Vienintelė problema, kad marškinėliai šį kartą per dideli, – juokavo treneris, spaudos konferencijoje vilkėjęs čempioniškus marškinėlius. – Sveikinu savo krepšininkus. Būtent jie kaunasi aikštelėje ir atlieka visą didžiulį darbą. Taip pat dėkoju savo trenerių štabui, kuris atliko puikų darbą. Ačiū fanams, kurie yra fantastiškiausi Europje.“

„Mes pažadėjome, kad nugalėsime čempionate. Savo pažadą ištesėjome, be to, laimėjome dar du trofėjus. Džiugu, jog sugrąžinome pergales į Kauną“, – džiaugėsi I.Zouros.

Graikas pabrėžė, kad dirbti tokiame klube yra didelė. “Laimėjome tris titulus ir šiandien turime tuo džiaugtis. Kaunas mano visada liks mano širdyje. Visada puikiausiai prisiminsiu šį miestą. Reikia pailsėti ir tuomet susėsime su klubo vadovais bei aptarsime ateitį“, – kalbėjo treneris.

I.Zouros taip pat pažadėjo sugrįžti į Kauną per vasarą vyksiantį 2011-ųjų metų Europos čempionatą. „Tikiuosi, kad vasarą turėsime labai gražų Senojo žemyno čempionatą. Noriu sugrįžti čia jau kaip Graikijos nacionalinės rinktinės strategas“, – sakė treneris.

Komentarai