LKL čempionus pasveikino miesto meras (FOTO, VIDEO) 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

13-ąjį kartą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionais tapusius Kauno „Žalgirio“ krepšininkus pasveikino miesto meras Rimantas Mikaitis. Kauno Rotušėje vykusios ceremonijos metu miesto vadovas pasidžiaugė, jog pergalės grįžo į laikinąją sostinę.

LKL čempionų pagerbimas Kauno Rotušėje – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

„Miestas dėkoja reprezentacinei savo komandai „Žalgiriui“ už nuostabų sezoną. Ekipa viso sezono metu nuosekliai dirbo,  skynė pergales bei sugrąžino titulus į Kauną. Visiems krepšinio mėgėjams ir miesto gyventojams „Žalgirio“ pergalės suteikė daug džiaugsmo“, – kalbėjo miesto meras.

Krepšininkams miesto vadovas įteikė atminimo ženklus, o klubo generaliniam direktoriui Pauliui Motiejūnui – statulėlę su miesto simboliu tauru. „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas padovanojo merui komandos marškinėlius.

„Dalyvauti tokiose šventėse visuomet malonu. Tikimės, kad apsilankymas po skambių pergalių Kauno Rotušėje nuo šiol taps gražia tradicija ir mes iškovosime miestui dar ne vieną titulą. Dėkojame už paramą ir palaikymą. Be miesto valdžios bei gyventojų palaikymo mums būtų gerokai sunkiau“, – kalbėjo „Žalgirio“ kapitonas P.Jankūnas.

Komentarai