M.Kuzminskas dalyvavo smagioje vaikų šventėje 0

Artėjančios tarptautinės vaikų gynimo dienos proga Dainavos bendruomenės centras „Draugystė“  pakvietė vaikus į boulingo klubą „Švyturys“. Smagioje šventėje apsilankė ir žalgirietis Mindaugas Kuzminskas, palinkėjęs vaikams visada turėti tikslą bei prasmingai jo siekti.

„Vaikams švenčių nebūna per daug, nes žino, kad jos būna dosnios dovanomis. Mes pasirūpinome, kad vaikai ne tik žaistų boulingą, bet ir turiningai praleistų laiką, – apie renginį pasakojo „Draugystės“ pirmininkė Danutė Macenkaitė. – Kiekvienais metais pasveikiname vaikus su šia gražia švente.“

Kauno jungtinės metodistų bažnyčios vaikų dienos centro, Vaikų gerovės centro „Pastogė“, Sigitos šeimynos, Šv. Antano Paduviečio parapijos vaikų dienos centro, Palemono bendruomenės centro soc. remiamų šeimų vaikai kartu su juos atlydėjusiais buvo vaišinami saldžiomis bandelėmis, varškės sūreliais, vaisvandeniais, „Maisto banko“ dovanotais saldainiais ir traškučiais. Boulingo klubo „Švyturys“ kavinė iškepė vaikams kvapnias ir dideles picas, kurias jie akimirksniu suvalgė.

Daug  ovacijų vaikams sukėlė „Žalgirio komandos žaidėjo M.Kuzminsko apsilankymas šiame renginyje. „Vaikai, būkite kuo norite – policininkais, sportininkais, žinokite, kad viskas įmanoma ir to siekite. Linkiu jums gerų atostogų“, – atidarydamas šventę kalbėjo žalgirietis ir kiekvienai komandai padėjo pradėti boulingo partijas itin tiksliais metimais, o tai sukėlė didelį džiaugsmą vaikams, negailėjusių krepšininkui plojimų.

Susirinkusius vaikus jų šventės proga pasveikino ir policijos pareigūnė, kiekvienam jų įteikusi po atšvaitą bei spalvingą knygelę. Vaikų teisių apsaugos tarnybos darbuotoja palinkėjo vaikams gerų atostogų ir paragino nuolat prisiminti ne tik jų teises, bet ir pareigas.

Kauno jungtinės Metodistų bažnyčios jaunimas paruošė vaikams viktoriną, o geriausiai joje pasirodžiusieji gavo padėkos raštus ir atminimo dovanėles.

„Pasistengėme, kad ši šventė vaikams paliktų įspūdį, jie gavo ne tik dovanų, bet ir puikių emocijų. Mes padarėme viską, kad vaikai šią dieną tikrai būtų laimingi“, – nestokojanti jėgų ir idėjų pavykusia švente džiaugėsi D.Macenkaitė.

Komentarai