I.Zouros lieka prie „Žalgirio“ vairo 0

Zalgiris.lt ir „Kauno diena“ inf.

Ilias Zouros dar vieną sezoną treniruos tituluočiausią Lietuvos krepšinio klubą. Kauno „Žalgiris“ pratęsė sutartį su 45-erių metų Graikijos nacionalinės rinktinės strategu.

Praėjusį sezoną I.Zouros sugebėjo tinkamai perimti žalgiriečių ekipą ir su ja sugrąžino į Kauną prestižinius trofėjus – Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionų aukso žiedus ir  Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) taurę. Be to, žalgiriečiai antrus metus iš eilės tapo Baltijos krepšinio lygos (BBL) čempionais.

„Buvome susitarę, kad jis ir ateinantį sezoną liks prie mūsų komandos vairo ir savo žodžio laikomės. Šio trenerio profesionalumas ir darbo rezultatai mus tenkina, bet pageidausime, kad jis daugiau dėmesio skirtų per treniruotes jauniems komandos žaidėjams ir jais labiau pasitikėtų per rungtynes“, – dienraščiui „Kauno diena“ teigė „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas.

„Ne kartą esu sakęs, kad didžiuojuosi treniruodamas „Žalgirį“. Džiaugiuosi, kad į Kauną galėsiu grįžti ir kitą sezoną. Komandos branduolys lieka beveik toks pats, todėl tikiu, kad nuoširdžiai dirbdami ir toliau eisime sėkmingu keliu. Rudenį persikelsime į naująją areną, kurioje vėl bus malonu susitikti su geriausiais krepšinio aistruoliais Europoje“, – tvirtino I.Zouros.

Iš „Žalgirio“ klubo sporto direktoriaus pareigų pasitraukė Rimantas Grigas, kuris sulaukė pasiūlymo dirbti užsienyje. Jį pakeisti ieškomas kitas krepšinio specialistas.

Komentarai