Keturi kandidatai į „Žalgirio radijo“ laidos vedėjo postą – jūsų teismui 0

Naujo vedėjo paieškas paskelbęs „Žalgirio radijas“ sulaukė nemažo būrio pretendentų. Po kelių atrankos etapų kandidatų sąraše liko keturių jaunuolių pavardės.

Interviu su Artūru Milakniu, Povilu Butkevičiumi, Adu Juškevičiumi ir Gediminu Žyle, krepšinio žinios, reportažai apie „Žalgirio“ komandos komplektavimą, Lietuvoje vykusį „Global Games“ turnyrą ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės pasiruošimą Europos čempionatui – tai užduotys, kurias paskutiniame atrankos etape pasirinko įvykdyti potencialūs „Žalgirio radijo“ laidų vedėjai.

Jūsų teismui pristatomos šios savaitės pradžioje įrašytos bandomosios „Žalgirio radijo“ laidos. Jūsų balsai turės patariamąją galią renkantis tinkamiausią kandidatą.

Kandidatas Nr. 1
Vardas
: Laura
Pavardė: Ramonaitytė
Gimimo metai: 1993
Patirtis:
2010-2011 metų sezono „Žalgirio“ jaunųjų žurnalistų projekto dalyvė. Būsimo Europos krepšinio čempionato Lietuvoje savanorė.

„Ne paslaptis, kad „Žalgiris“ lietuviams, o ypač kauniečiams, yra tarsi antra religija. Panašiai yra ir man. Kauno „Žalgirį“ pelnytai galima vadinti tiek įkvėpimo šaltiniu, tiek vienytoju, tiek kovos ir pergalės simboliu. „Žalgirio radijo“ laida man būtų puiki galimybė ir didelė perspektyva, nes savo ateitį sieju su žurnalistika – tai dar vienas impulsas stengtis ir atlikti viską kuo geriau. Ši radijo laida daugeliui sporto žurnalistų buvo pradinis taškas karjeroje. Be to, laida kasdien sulaukia daugybės dėmesio iš krepšinio gerbėjų, neišskiriant ir manęs. Tačiau per penkis „Žalgirio radijo“ gyvavimo metus mikrofono pulto dar nė karto nevaldė mergina, todėl manau, kad savo sėkminga kandidatūra įpūsčiau unikalumo.“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 1 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 2
Vardas
: Vaidotas
Pavardė: Zajarskas
Gimimo metai: 1987
Patirtis:
2008-2011 m. Kauno technologijos universiteto studentų televizijos „Kobra TV“ sporto naujienų tarnybos vadovas, laidos vedėjas, krepšinio komentatorius. 2008-2011 m. Lietuvos studentų sporto asociacijos atstovas ryšiams su visuomene.

„Su Kauno „Žalgiriu“ esu nuo įspūdingo Eniso Whatley metimo į Bursos „Tofas“ krepšį paskutinėmis rungtynių sekundėmis. Nuo to laiko gyvenu kartu su „Žalgiriu“, jo pergalėmis, džiaugsmais, vargais… visada kartu. Nesu E tribūnos nuolatinis lankytojas, bet dievinu akimirkas, kai su draugais ištaikydavome progą paskanduoti su visais senutėlėje halėje.

Pasitaikius progai būti dar arčiau mėgstamos komandos, būtų kvaila ja nepasinaudoti, o kai užsiimi sporto žurnalistika, tai net ir gėda. Todėl meilė komandai ir patirtis šioje srityje veda mane į priekį ir skatina siekti naujų aukštumų. Tad ir pasakiau sau: „Kodėl nepabandžius?“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 2 laidos įrašą.

Kandidatas Nr 3.
Vardas
: Daumantas
Pavardė: Zavališinas
Gimimo metai: 1993
Patirtis:
2009-2011 m. „Žemaitijos radijo“ laidų vedėjas, diktorius, techninis administratorius. 2008-2011 m. radijo stoties „Jaunimo TONAS“ radijo laidų vedėjas, diktorius, muzikos redaktorius, projektų vadovas.

„Žalgiris“ – mano miesto komanda, kuria kiekvienas galime didžiuotis. Tai seniausias ir garbingiausią praeitį Lietuvoje turintis klubas, už kurį serga mūsų tėvai ir seneliai, mes, ir ateityje sirgs mūsų vaikai. Dirbti „Žalgirio radijo“ laidoje būtų labai malonu ir smagu. Draugai tikrai pavydėtų!“

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 3 laidos įrašą.

Kandidatas Nr. 4
Vardas
: Julius
Pavardė: Jurevičius
Gimimo metai: 1985
Patirtis:
2009-2011 m. UAB „Baltic Stock Company“ pardavimų vadybininkas. 2008-2009 m. UAB „Kelias“ vadybininkas.

Gyvenimo prasmė –  tai „Žalgiris“. Esu aistringas krepšinio sirgalius  ir didžiulis „Žalgirio“  gerbėjas, aktyviai besidomintis šio klubo ir viso krepšinio istorija. Esu iniciatyvus, sportiškas, neieškantis žodžio kišenėje ir turintis gerą humoro jausmą Man būtų didelė garbė užimti „Žalgirio radijo“ laidų vedėjo poziciją.

Parsisiųskite ir klausykite KANDIDATO Nr. 4 laidos įrašą.

Balsuokite už jums labiausiai patikusį „Žalgirio radijo“ laidos vedėją! Jūsų balsas turės patariamąją galią išrenkant patį geriausiąjį.

Komentarai