Bilietus į visas namų arenoje vyksiančias „Žalgirio“ varžybas platins „Bilietai lt“ 0

Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas ir nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai lt“ pratęsė bendradarbiavimą, kurio pagrindu visus bilietus ir abonementus į artėjančio krepšinio sezono metu vyksiančias klubo varžybas naujoje „Žalgirio“ arenoje platins „Bilietai lt“.

Anot „Bilietai lt“ rinkodaros ir pardavimų vadovės Ingridos Balčės, tai jau tradicija tapęs bendradarbiavimas, nes bilietus į „Žalgirio“ rungtynes „Bilietai lt“ platins jau 8-ąjį sezoną. Šiais metais sporto ir renginių gerbėjai galės įsigyti ir abonementus į „Žalgirio“ arenos VIP klubą.

„Tai, jog bendradarbiavimas prasidėjo nuo pat mūsų įmonės įkūrimo ir tęsiasi iki šiol, rodo patirtimi ir pasitikėjimu grįstą, abipusiai naudingą partnerystę. Tikimės, jog ši tradicija sėkmingai tęsis ir toliau“, – sako I.Balčė.

Rugpjūtį duris atversianti „Žalgirio“ arena vienu metu talpins apie 15 tūkst. žiūrovų. Anot „Bilietai lt“ rinkodaros ir pardavimų vadovės, jeigu visos vietos bus užpildytos, per Lietuvos krepšinio lygos ir Eurolygos varžybas „Žalgirio“ žaidimą galės pamatyti apie 600 tūkst. krepšinio gerbėjų.

Pirmosios „Žalgirio“ sezono rungtynės numatomos spalio mėnesį, kuomet prasidės LKL ir Eurolygos čempionatai. Šis krepšinio sezonas, kurio metu klubas savo namų arenoje sužais apie 40 varžybų, tęsis iki kitų metų gegužės mėnesio.

Plačiausią 64 kasų tinklą Lietuvoje turintis nacionalinis bilietų platintojas „Bilietai lt“ bus didžiausias bilietų platintojas „Žalgirio“ arenoje. Bendradarbiavimo sutartį abi pusės pasirašė ir dėl bilietų platinimo į kitus Kauno arenoje vyksiančius renginius.

2004 m. įsteigta įmonė „Bilietai lt“ yra didžiausias bilietų platintojas Lietuvoje. Įmonė bendradarbiauja su daugiau nei 200 didžiausių pramoginių bei kultūrinių šalies renginių organizatorių. Šiandien „Bilietai lt“ prekybos tinklą sudaro 64 kasos prekybos centruose ir renginių vietose. Bilietus taip pat galima įsigyti ir elektroninėje bilietų parduotuvėje www.bilietai.lt.

Komentarai