„Žalgirio radijo“ laidas naujajame sezone ves du vedėjai 0

Rudenį šeštąjį veiklos sezoną pradėsianti „Žalgirio radijo“ laida turi naujus vedėjus. Po bemaž mėnesį trukusios atrankos paaiškėjo, kad kiekvieną darbo dieną su Kauno „Žalgirio“ gerbėjais bendraus Daumantas Zavališinas ir Vaidotas Zajarskas. Planuojama, kad kitą sezoną prie radijo pulto vedėjai sės kartu.

„Tapęs naujuoju „Žalgirio radijo“ vedėju jaučiuosi labai puikiai. Noriu padėkoti visiems „Žalgirio“ gerbėjams, kurie už mane balsavo ir palaikė. Juk laida skirta būtent jiems, o tai, jog savo balsus jie skyrė man, buvo labai malonu. Klausytojams noriu pažadėti, kad kaip įmanydami stengsimės laidą padaryti kuo įdomesnę ir patrauklesnę. Stengsimės, kad kiekviena minutė praleista su mumis Jums būtų nenuobodi ir kasdien vėl norėtumėte sugrįžti“, – sakė rugsėjį 18-ąjį gimtadienį švęsiantis D.Zavališinas, „Žalgirio“ interneto svetainės apklausoje tarp keturių kandidatų surinkęs daugiausiai balsų (31,81 proc.).

Kartu su juo, prasidėjus Kauno „Žalgirio“ sezonui, prie radijo pulto debiutuos 23-ių V.Zajarskas. Tiesa, patirties žurnalistikoje Vaidotas jau turi – tris metus jis dirbo Kauno technologijos universtieto studentų televizijos „Kobra TV“ sporto naujienų tarnybos vadovu ir laidos vedėju.

„Su „Žalgiriu“ gyvenu nuo vaikystės, todėl smagu, jog pavyks būti dar arčiau jo. Klausytojams tikimės pateikti pačią geriausią valandą su krepšiniu, daug geros nuotaikos ir įdomių pašnekesių. Džiaugiuosi, kad laidą vesime dviese. Manau, vienas kitą puikiai papildysime. Dėl to bus smagiau tiek patiems, tiek ir klausytojams“, – kalbėjo V.Zajarskas.

Įdomus faktas – abu laidos vedėjai yra gimę tą pačią rugsėjo 8 d. „Tai labai įdomus sutapimas. Manau, jog ši data lemia, jog turime daug panašumų, o tai turėtų garantuoti dar geresnį vienas kito supratimą bei produktyvesnį darbą laidos metu“, – teigė D.Zavališinas.

Artėjant sezonui naujieji laidos vedėjai ketina pateikti savąją „Žalgirio radijo“ viziją.

Komentarai