Sabonio krepšinio centro „Atvirų durų diena 2011“ 0

Artėjant taip ilgai lauktam Europos vyrų krepšinio čempionatui „Eurobasket 2011“ visus lietuvius dar labiau suartino krepšinio manija. „Sabonio krepšinio centras“ taip pat su nekantrumu laukia šio Europos  masto renginio ir džiaugiasi, jog šiemet rinktinei atstovauja du Sabonio mokyklos auklėtiniai: Mantas Kalnietis ir Paulius Jankūnas.

Kaistant krepšinio atmosferai, norinčių užsiimti mėgstama sporto šaka, tobulėti bei tapti profesionaliais krepšininkais gretos didėja, todėl „Sabonio krepšinio centras“ kviečia berniukus nuo 5 iki 17 m. į „Atvirų durų dieną“, kuri vyks rugsėjo 3 d., 11.00 val. Pašilės g. 39A, Kaune.

„Atvirų durų dienos“ renginyje jaunuoliai ekskursijos metu susipažins su „Sabonio krepšinio centru“ ir mokyklos istorija, turės galimybę susitikti su krepšinio žvaigžde ar net su Arvydu Saboniu, stebės mūsų auklėtinių ir jų trenerių parodomąsias treniruotes, patys dalyvaus estafetėse. Taip pat galės konsultuotis rūpimais krepšinio klausimais su centro treneriais, darbuotojai papasakos treniruočių lankymo sąlygas.

Visi krepšinio aistruoliai yra maloniai kviečiami į „Atvirų durų dieną”, nes tikras krepšinis prasideda čia…

Daugiau informacijos rasite: www.saboniocentras.lt arba tel. 8-37 352 367.

Komentarai