Žalgiriečiai naujajame sezone ir toliau vairuos „Renault“ automobilius (VIDEO) 0

Jau 15 metų „Renault“ remiami Kauno „Žalgirio“ komandos nariai šį sezoną vėl važinės naujausiais „Renault“ automobiliais. Trečiadienį Lietuvos čempionų ekipos treneriams, legionieriams ir puolėjui Mindaugui Kuzminskui buvo įteikti įvairių modelių „Renault“ automobilių rakteliai. Galimybę viso sezono metu naudotis moderniausiomis transporto priemonėmis žalgiriečiams garantuoja viena didžiausių šalyje lengvųjų automobilių prekybos įmonių UAB „Sostena“.

Šį sezoną žalgiriečiai sulaukė rekordinio kiekio naujų „Renault“ modelių. Net devyni automobiliai suteikiami su visu paslaugų paketu: draudimais, techniniais aptarnavimais ir kt.

„Žalgiriui“ skiriami geriausi modeliai iš „Renault“ gamos –  „Grand Scenic“ (Europoje pagal pardavimus lyderiaujantys vienatūriai), visureigis „Koleos“, atnaujintas „Renault Laguna“ ir „Renault“ naujiena – aukščiausios klasės reprezentacinis sedanas „Latitude“, kuriuo važinės komandos treneris Ilias Zouros.

„Kauno „Žalgiris“ yra geriausia Lietuvoje krepšinio komanda, nuo šiol žaisianti ir geriausioje arenoje. Šį sezoną UAB „Sostena“ švęs savo 20-metį ir norime pasidžiaugti tuo, kad jau 15 metų esame „Žalgirio“ rėmėjai ir taip, bent iš dalies, prisidedame prie komandos pergalių. Žalgiriečiams visuomet suteikiame erdvius, komfortiškus ir saugius automobilius“, – sakė Vygandas Ulickas, UAB „Sostena“ vakarų regiono ir tinklo plėtros vadovas.

Visi žalgiriečiams skiriami automobiliai yra labai gerai sukomplektuoti: dauguma yra su navigacinėmis „Tom Tom“ sistemomis, galinio parkavimo kameromis. Keletas automobilių gali pasigirti naujos kartos dvigubos sankabos EDC automatinėmis greičių dėžėmis.

UAB „Sostena“ yra viena ištikimiausių „Žalgirio“ rėmėjų. Ilgiau nei dešimtmetį „Renault“ automobiliais aprūpinami žalgiriečiai praeituose sezonuose yra išbandę „Scenic“ bei „Laguna“.

„Prieš trejetą metų žaisdamas Kaune išbandžiau „Laguna III“ modelį ir likau labai patenkintas. Automobilis pasižymėjo stabilumu kelyje, patogiu salonu ir funkcionalumu“, – patirtį vairuojant „Renault“ prisiminė į „Žalgirį“ sugrįžęs Marko Popovičius.

Komentarai