Maskva žalgiriečius pasitiko kamščiais, bet tai nuotaikos nesugadino (FOTO) 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai penktadienį sėkmingai pasiekė Maskvą. Rusijos sostinėje šį savaitgalį įvyks Aleksandro Gomelskio taurės turnyras, kurio pusfinalyje kauniečiai susikaus su Jono Kazlausko treniruojama Maskvos CSKA komanda.

Žalgiriečių kelionės akimirkos – Žalgiris.lt fotogalerijoje.

Vidurdienį iš Kauno pajudėję žalgiriečiai be problemų pasiekė Vilniaus oro uostą ir jame papietavę susėdo į lėktuvą, skraidinantį į Maskvą. Be nesklandumų vykęs skrydis, nedidelis užtrukimas pasų kontrolėje ir bagažo sulaukusi komanda sulipo į šeimininkų atsiųstą autobusą.

Pajudėjus „Žalgirio“ vyr. treneris Ilias Zouros pasiteiravo vairuotojo, kiek laiko užtruks kelionė iki viešbučio. Maskvos kamščius kiekvieną dieną patiriantis vairuotojas tik gūžtelėjo pečiais ir atsakė: „Nuo valandos iki trijų“. Deja, pastarasis skaičius pasirodė esantis arčiau realybės. Žalgiriečių „pasivažinėjimas“  iki viešbučio truko 2 val. 50 min.

Nepaisant to, komanda  neprarado geros nuotaikos ir pavakarieniavusi nuėjo ilsėtis prieš rytdienos mačą. Dvikovą su CSKA šeštadienį 19.00 val. tiesiogiai transliuos LTV televizija.

Komentarai