„Žalgirio radijo“ naujasis sezonas prasideda šiandien! 0

Prasidedant ilgai lauktam naujajam Kauno „Žalgirio“ krepšinio sezonui, į radijo eterį grįžta ir „Žalgirio radijo“ laida. Šiemet naujaisiais jos vedėjais tapo ambicingieji Daumantas Zavališinas ir Vaidotas Zajarskas, kurie vesdami laidą drauge žada įnešti naujovių ir klausytojus užkrėsti gera energija bei žaliai baltomis emocijomis.

Jau pirmojoje sezono laidoje jūsų lauks išsamus interviu su Kauno „Žalgirio“ generaliniu direktoriumi Pauliu Motiejūnu apie komandos pasiruošimą, naujojo sezono perspektyvas ir neseniai praėjusį Europos krepšinio čempionatą. Be to, laidos klausytojai galės laimėti „Žalgirio“ prizų.

Ši savaitė bus gausi ir kitų įdomių pokalbių, kurių metu klausytojai sužinos niekur neskelbtų detalių iš žalgiriečių viešnagės Maskvoje, išgirs naujojo komandos sporto direktoriaus Vitoldo Masalskio komentarus ir bus supažindinti su komandos naujokais.

Sezono metu radijo laidos klausytojai išgirs ir jau pamėgtas rubrikas „Užribis“, „Orų prognozė“ su Mingaile ir Mariumi, „Žaliasis dienoraštis“, turės galimybę diskutuoti, uždavinėti klausimus studijos svečiams ir, be abejo, galės laimėti vertingų prizų.

„Žalgirio radijas“, kaip ir ankščiau, bus transliuojamas kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val. įvairiuose Lietuvos miestuose. Kaune „Žalgirio radijas“ ir toliau bus girdimas radijo stoties TAU klausytojams (102,9 FM). Alytuje, Druskininkuose, Marijampolėje, Lazdijuose, Prienuose ir Birštone radijo FM99 eteryje. Netrukus laidą išgirs ir Panevėžio bei Telšių gyventojai.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai