Žalgiriečiams – ekskursija po Maskvos kremlių (FOTO) 0

Rusijoje tradiciniame keturių komandų Aleksandro Gomelskio turnyre dalyvavę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai po varginamų batalijų ant parketo buvo pradžiuginti vaizdinga ekskursija po vieną gražiausių pasaulio miestų – Maskvą.

Ekskursijos akimirkos Zalgiris.lt fotogalerijoje.

Kadangi iš Rusijos sostinės lėktuvas su LKL čempionais pakilo tik pirmadienį vakare, komandos žaidėjai ir treneriai turėjo laisvą popietę. Klubo savininkas Vladimiras Romanovas žalgiriečiams suorganizavo ekskursiją po Kremlių ir Raudonąją aikštę.

Pasivaikščiojimas po seniausią Maskvos architektūros ansamblį „Žalgirio“ krepšininkams sukėlė daug malonių įspūdžių. Daugelis iš jų čia lankėsi pirmąjį kartą. Žaidėjai įsiamžino prie Kremliuje saugomų rusų meno paminklų – Caro patrankos ir Varpų varpo, aplankė Deimantų muziejų.

Vaikščiodami po Raudonąją aikštę žalgiriečiai kaktomuša susidūrė su ispanų kino aktoriumi ir dainininku Antonio Banderasu bei jo apsaugininkais. „Amerikoje taip paprastai Banderaso gatvėje nesutiksi“, – juokavo „Žalgirio“ klubo legionieriai Sonny Weemsas ir Ty Lawsonas.

Komentarai