Žalgiriečiai: „Tikimės, jog šis mačas leis pamiršti nesėkmes“ 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Po pirmosios pergalės Eurolygoje prieš Bambergo „Brose Baskets“ visi žalgiriečiai sutartinai teigė, jog tikisi, kad šis laimėjimas padės komanda išbristi iš nesėkmių ruožo.

Paulius Jankūnas:

Prieš šį mačą treneris pasakė, kad viskas prasideda nuo pradžių. Privalome žvelgti tik į priekį ir galvoti, kad sezonas prasideda nuo šio mačo. Džiaugiuosi, jog taip šiandien ir įvyko. Tikiuosi, kad nuo šio mačo atsispirsime ir judėsime tik į priekį. Nemanau, kad šiandien pademonstravome viską, ką sugebame.

Robertas Javtokas:

Šiandien puikiai sužaidė Sonny Weemsas. Jis tikrai aukšto lygio žaidėjas ir toks puikus amerikiečio žaidimas nieko nestebina. Sonny sunkiai dirba per treniruotes ir tas darbas akivaizdžiai duoda rezultatą. Su naujojo trenerio atėjimu buvo nemažai naujovių. Jis nori, jog žaistume agresyviau, pritaikė kelis naujus derinius.

Mantas Kalnietis:

Šios pergalės labai laukė visi mūsų aistruoliai ir smagu, jog pagaliau mes ją iškovojome. Tikiuosi, kad nuo šios akimirkos mūsų žaidimas ženkliai pagerės, žaisime agresyviai, labiau pasitikėsime savo jėgomis.

Tomas Delininkaitis:

Rungtynės buvo tikrai nelengvos, tą ir rodo rezultatas. Buvome atitrūkę dviženkle persvara, tačiau varžovai greitai prisivijo ir pradėjo alsuoti į nugarą. Šios rungtynės – puikus pavyzdys, kad turime dirbti visas 40 minučių, o ne gerai žaisti tik tam tikras atkarpas. Su trenerio atėjimu, komandoje įvyko nemažai pakeitimu. Prie A.Trifunovičiaus krepšinio filosofijos pripratome labai greitai. Tikiuosi, kad nuo šiol mūsų žaidimas tik gerės.

Komentarai