Kelionę su „Žalgiriu“ laimėjusi Julija: „To nepamiršiu visą gyvenimą“ 0

„Žalgirio“ Eurolygos rungtynės Zagrebe vienai šeimynai buvo ypatingos ir, nepaisant nemalonios rungtynių pabaigos, jie į Kauną grįžo pilni įspūdžių. Tai – Slivkų šeimyna, kuri spalio mėnesį pirko „Vilkyškių pieninės“, oficialios Kauno „Žalgirio“ pieno tiekėjos, šviežio pieno produktus, ir dalyvavo žaidime „Vilkyškių katinai po vieną nevaikšto“. Būtent Julijai Slivkienei nusišypsojo sėkmė laimėti pagrindinį akcijos prizą – kelionę su „Žalgirio“ komanda į Eurolygos rungtynes Kroatijos sostinėje Zagrebe.

Julija turėjo galimybę pasirinkti 3 bendrakeleivius, bet jai apsispręsti tikrai nebuvo sunku. Į Zagrebą kartu vyko jos vyras Jonas bei du sūnūs. Julijos vyras neslėpė savo žmonos silpnybės dalyvauti loterijose ir akcijose, bet pripažino, kad jų šeima visada perka „Vilkyškių“ produktus, o jis pats ypač mėgsta „Vilkyškių“ varškės sūrelius.

„Kai man paskambino ir pasakė, kad laimėjau, ne iš karto supratau. Žinoma, apsidžiaugiau, galvojau, gal bilietus į „Žalgirio“ rungtynes. Bet žinia, kad laimėjau pagrindinį prizą – kelionę su „Žalgirio“ komanda – tiesiog išvertė iš kojų. Iš karto atšaukiau visus planus ir ėmiau ruoštis kelionei“, – prisiminė Julija.

Loterijos laimėtoja tvirtino, kad tai, kad moterys krepšiniu nesidomi – tik mitas. Nors į rungtynes nueina rečiau, bet visada rungtynes stebi per televiziją ir turi savo mylimiausius žalgiriečius, kurių vardų nenorėjo atskleisti. Visai Slivkų šeimynai didžiausią įspūdį paliko galimybė būti greta komandos, iš arti pamatyti Kauno „Žalgirio“ „virtuvę“.

„Tai pats geriausias prizas! Geriau nesugalvosi. Čia laimi ne šiaip kokį daiktą. Tai įspūdžiai, kurie liks širdyje visam gyvenimui“, – pasakojo Julija.

„Vilkyškių pieninė“ Kauno „Žalgirio“ rėmėja tapo 2009-aisiais. Nuo to laiko mus džiugina visa „Vilkyškių“ pieno produktų linija pažymėta „Žalgirio“ klubo logotipu bei neatsiejamu akcentu tapusiu juoduoju „Vilkyškių“ katinu. Beje, pakuočių dizainas su juodu katinu pelnė pripažinimą reklamos profesionalų tarpe.

Komentarai