Į Kauną atvykę „Unicaja“ žaidėjai lengvų rungtynių nesitiki 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Antradienį užsakomuoju reisu iš Malagos į Karmėlavą atskrido Malagos „Unicaja“ krepšinio ekipa, kuri trečiadienį vakare Eurolygos dvikovoje susitiks su Kauno „Žalgiriu“.

Sėkmingai Ispanijos čempionate rungtyniaujančio klubo atstovai neslėpė, jog į laikinąją sostinę atvyko tikėdamiesi iškovoti ketvirtąją pergalę. Vis dėlto ekipos vienas lyderių Joelis Freelandas prisipažino, kad lengvo pasivaikščiojimo trečiadienio mače nesitiki.

„Laukia tikrai nelengvas išbandymas. Šiuo metu esame neblogos sportinės formos bei jaučiamės tvirtai psichologiškai, tačiau lengvo mūšio nestikime. Privalome atiduoti visas jėgas ir sužaisti kaip galima geriau. Tik tokiu atveju galime tikėtis sėkmės“, – oro uoste sakė britas.

Pergalė rytdienos mače labai priartintų Andalūzijos klubą prie „Top 16” etapo.

„Tikimės pratęsti sėkmingą pasirodymą Eurolygoje ir iškovoti pergalę, kuri bus labai svarbi siekiant dėl kelialapio į kitą etapą. Tačiau „Žalgiris“ tikrai yra gera komanda, turinti visą būrį pajėgių krepšininkų, tad nugalėti juos svečiuose bus nepaprastai sunku. Eurolygoje lengvų rungtynių niekada nebūna. Aišku, tikimės, kad laimėsime, tačiau šiame turnyre gali nutikti visko“, – kalbėjo J.Freelandas.

Komentarai