Š.Jasikevičius ir „Panathinaikos“ atvyko į Kauną 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Antradienį po pietų užsakomuoju reisu iš Atėnų į Karmėlavą atvyko Eurolygos čempionai Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkai. Rytoj Graikijos krepšinio grandai surems ginklus su Kauno „Žalgirio“ ekipa. Antradienį vakare ir trečiadienį ryte „Panathinaikos“ komanda „Žalgirio“ arenoje surengs treniruotes.

„Kaip visuomet, atvykome stengtis ir laimėti“, – Kauno aerouoste tradiciškai nedaugžodžiavo Atėnų komandai atstovaujantis lietuvis Šarūnas Jasikevičius.

– Kaip vertinate šių dienų „Žalgirį“?
– Kauniečiai šiuo metu turi savų nuostolių, mes turime savų. Galbūt varžovų problemos šiuo metu yra kiek didesnės, tačiau ne kartą esame pabrėžė, kad „Žalgiris“ – labai talentinga bei puikių krepšininkų būrį turinti ekipa. Šiuo metu kauniečiai dar neatradę savojo ritmo, tačiau žais namuose. Bus tikrai sunku.

– Kaip šio sezono startas Atėnų komandoje?
– Vertinu normaliai, Atėnuose jaučiuosi gerai, man ten patinka. Visuomet lengviau grįžti į ekipą, kuriuos trenerį puikiai pažįsti. Žinau visą „Panathinaikos“ sistemą, visą aplinką. Man tai kaip sugrįžimas į namus. Viskas pažįstama ir sava, nereikia pratintis prie miesto ar skirtingų šalies papročių. Viskas labai paprasta.

– Žaisite su gimtojo miesto komanda. Ar spėsite pasimatyti su artimaisiais?
– Kažkiek suspėsiu. Žinoma, kad aplankysiu.

Komentarai