R.Javtokas: „Reiks vėl pradėti dėlioti!“ (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ rubrika „Užribis“ pradeda pokalbius su komandos nariais apie krepšinį ir ne tik. Pirmasis rubrikos pašnekovas, atsakęs į sirgalių pateiktus klausimus, debiutinį sezoną Kauno „Žalgiryje“ rungtyniaujantis Robertas Javtokas.

„Žalgirio radijo“ vedėjai Robertui pateikė ne tik savo, bet ir „Žalgirio“ gerbėjų užduotus klausimus.

– Kada pradėjai lankyti krepšinį?
– Kiek pamenu nuo 10-ies metų lankiau, bet vienu metu buvau užbaigęs, galvojau nebelankysiu. Su pertraukomis dabar jau bus 21.

– Kodėl R.Javtokas nededa į krepšį?
– Nežinau, manęs jau antrą kartą klausia, dabar ir aš pats susimąstyti pradėjau, niekada neatkreipdavau dėmesio. Reiks vėl pradėti dėlioti!

– Kaip treniruojiesi mesti baudas?
– Manau, psichologija atsileido, su metais ateina didesnis atsipalaidavimas. Tačiau būna dienų, kai galvoje tiesiog užsikerta kažkas. Nemanau, kad mano metimo technika yra bloga, tiesiog daugiau psichologija lemia.

– Ar lauki Šv. Kalėdų ir kaip jas sutiksi?
– Žinoma, kad laukiu, duoda laisvų dienų (šypsosi). Tai didelė šventė, jaučiasi… eglutės, lemputės. Labai laukiu, o kaip sutiksiu, dar nežinau.

Apie artėjančią dvikovą su „Lietuvos rytu“, kotletus aikštelėje, pirmąją meilę ir dar daugiau įdomių R.Javtoko atsakymų galite išgirsti „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Užribis“:

Komentarai