Eurolygos „Top 10“ – net trys žalgiriečių epizodai (VIDEO) 0

Pergalę Bamberge pasiekę Kauno „Žalgirio“ krepšininkai dominavo ne tik aikštelėje, bet ir šios savaitės gražiausių Eurolygos epizodų dešimtuke. Į „Top 10“ pateko du Sonny Weemso dėjimai ir Tado Klimavičiaus blokas.

S.Weemso prasiveržimas pro galinę liniją ir skrydis link varžovų krepšio pirmajame kėlinyje buvo įvertintas devintąja vieta.

Antrajame kėlinyje pataikęs tritaškį Tadas Klimavičius nuskubėjo ir į gynybą, kur įspūdingu bloku nutraukė greitą „Brose Baskets“ ataką. Šiam epizodui Eurolygos „Top 10“ kūrėjai skyrė septintąją vietą.

Dar kartą dešimtuke pabuvojo ir S.Weemsas, kurio perimtas kamuolys bei galingas dėjimas atsispiriant nuo labai toli užsitarnavo antrąją poziciją gražiausių savaitės epizodų rinkinyje.

Tarp savaitės laureatų yra ir Paulius Jankūnas. Jo po krepšiais sugriebti 14 kamuolių buvo geriausias rezultatas tarp visų Eurolygos devintojo turo rungtynių dalyvių. Dviženklį kamuolių skaičių pirmą kartą šį sezoną į savo sąskaitą įsirašė ir Robertas Javtokas, atkovojęs jų 10.

Komentarai