T.Delininkaitis: „Trečiadienį tikimės pilnos arenos“ (AUDIO) 0

„Žalgirio radijo“ tiesioginiame eteryje pirmadienį su laidos vedėju Vaidotu Zajarsku prieš pat vakarinę ekipos treniruotę bendravo Tomas Delininkaitis. Kauno „Žalgirio“ gynėjas pasidalino mintimis apie praėjusios savaitės rungtynes su Bambergo ekipa bei teigė, jog šį trečiadienį laukia labai sunki ir svarbi dvikova, kurioje žalgiriečiai tikisi sausakimšos „Žalgirio“ arenos palaikymo.

– Tomai, prisiminkime praėjusios savaitės rungtynes su Bambergo „Brose Baskets“ komanda, tai buvo geros rungtynės?
– Tikrai geros. Laimėjome, nuotaikos puikios ir visi yra laimingi. Tačiau buvo padaryta tik pusė darbo, kitą pusę reikia padaryti šį trečiadienį Kaune.

– Ar labai skiriasi žaidimas namų arenoje ir išvykoje?
– Matot, šitos rungtynės buvo išskirtinės tuo, kad šį kartą žaidėme kaip komanda, darniai. Visi dalinosi kamuoliu, atakas organizavome puikiai, kartais išmesdami su lyg 24 sekundžių laiko sirena. Buvo gražu žiūrėti tiek nuo suoliuko ,tiek ir manau tiems, kas stebėjo rungtynes per televiziją. Šios rungtynės paliko neblogą įspūdį.

– Šį pergalė suteikė daug motyvacijos?
– Žinoma, tiek nuotaikos geresnės, tiek motyvacija. Žinome, kokios svarbios rungtynės laukia trečiadienį ir ruošiamės joms, jokio atsipalaidavimo nėra. Tikimės, kad mus palaikys pilna „Žalgirio“ arena.

– Kuo pavojinga Zagrebo ekipa?
– Jie žaidžia komandinį krepšinį, gal būt pozicinį labiau, tačiau esant galimybei pabėga ir į greitą puolimą. Nesvarbu, kad turnyrinėje lentelėje kroatai užima paskutinę vietą, tai mums nežada lengvų rungtynių ir niekas pergalės neatiduos. Tiek jiems, tiek mums tai bus labai svarbios rungtynės, nes pergalė suteiktų šansą žaisti „Top 16“ etape.

Visas interviu su Tomu Delininkaičiu „Žalgirio radijo“ rubrikoje „Pašnekovas“:

Komentarai