Antradienio „Žalgirio radijo“ laidoje – išskirtinis interviu su M.Rakovičiumi 0

„Žalgirio radijas“ tęsia pokalbius su Kauno „Žalgirio“ ekipos krepšininkais rubrikoje „Užribis“. Šįsyk nuoširdus pokalbis užsimezgė su vidurio puolėju Milovanu Rakovičiumi. Interviu su juo klausykite šiandien, antradienį, „Žalgirio radijo“ eteryje 17-18 val. radijo TAU bangomis (102,9 FM).

– Milovanai, papasakokite apie savo vaikystę. – „Žalgirio radijas“ paprašė M.Rakovičiaus.
– Aš užaugau nedideliame miestelyje Serbijoje, netoli sostinės Belgrado. Gyvenau su tėvais bei seserimi. Galiu teigti, jog turėjau labai gražią vaikystę. Būdamas septynerių pradėjau žaisti futbolą. Tai tęsėsi maždaug trejus metus. Prieš naujuosius metus su komandos draugais žaidėme futbolą ir jiems mano žaidimas paliko įspūdį Jie dar labiau nustebo, sužinoję, jog vaikystėje lankiau futbolo treniruotes. Aukšti žmonės dažniausiai nėra patys geriausi futbolininkai. Taigi, vėliau, būdamas dešimties pradėjau žaisti krepšinį, baigiau mokyklą ir tuomet prasidėjo mano profesionalo karjera. Tuomet tapau nepriklausomas, savimi turėjau pasirūpinti pats. Ir štai, dabar aš čia.

– Kaip prasidėjo Jūsų krepšinio kelias?
– Kaip ir minėjau, žaisti krepšinį pradėjau būdamas dešimties. Treniruodavausi keliskart per savaitę su keturiais metais vyresniais berniukais, nes nuo pat vaikystės buvau itin aukštas. Treneris mane paskyrė į vyresnių vaikinų grupę ir tai man išėjo itin į naudą. Po metų grįžęs į savo amžiaus grupės komandą aš tiesiog dominuodavau aikštėje.

– Ar prisimenate geriausias savo rungtynes? Kiek taškų tuomet pavyko pelnyti?
– Geriausias savo karjeros rungtynes sužaidžiau pelnydamas…

Kiek taškų per geriausias karjeros rungtynes pelnė M.Rakovičius, ko aukštaūgis nemėgsta ir bijojo sužinosite pirmojoje pokalbio su M.Rakovičiumi dalyje, antradienį „Žalgirio radijo“ laidos rubrikoje „Užribis“. „Žalgirio radijo“ laida, kaip ir ankščiau, yra transliuojama radijo TAU bangomis (102,9 FM) kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai