M.Rakovičius „Žalgirio radijui“: „Buvo keista, jog sankryžose norėdamas sukti į dešinę, tai gali daryti bet kada“ 0

Prieš ketvirtadienio žalgiriečių Eurolygos susitikimą „Žalgirio“ arenoje su Tel Avivo „Maccabi“ ekipa „Žalgirio radijas“ siūlo šiek tiek kitokį interviu. Ekipos aukštaūgis Milovanas Rakovičius – galingo sudėjimo vyras, atrodantis aikštelėje agresyviai ir piktai, tačiau jis nuoširdus ir atviras pašnekovas.

„Žalgirio radijo“ rubrikoje „Užribis“ Rakis atvirai pasakos ne tik apie lietuvių vairavimo ypatumus, bet ir atskleis kas be krepšinio jį sieja su Kšyštofu Lavrinovičiumi ir Rimantu Kaukėnu.

Įdomu koks Milovano mėgstamiausias kompiuterinis žaidimas? Smalsu, kiek arbatpinigių Rakis palieka padavėjoms restorane? O gal vis dėl to knieti sužinoti ką Lietuvoje valgo jo žmona?

Įsijunk „Žalgirio radiją“ šiandien ir visi atsakymai bus pateikti su kaupu!

„Žalgirio radijo“ laida, kaip ir ankščiau, yra transliuojama radijo TAU bangomis (102,9 FM) kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai