S.Weemsas „Žalgirio radijui“: „Knygos – tai praeitis, nenoriu grįžti atgal“ 0

„Žalgirio radijo“ klausytojų šiandien, antradienį, „Užribio“ rubrikoje laukia tikriausiai vienas mėgstamiausių komandos žaidėjų – šoklusis Sonny Weemsas. Prasidėjus NBA lokautui amerikietis nusprendė savo karjerą tęsti Europoje ir pasirinko tituluočiausią Lietuvos ekipą – Kauno „Žalgirį“.

Savo įspūdingais skrydžiais S.Weemsas džiugina ekipos aistruolius ir varo į neviltį varžovų komandas. „Žalgirio radijas“ atskleis, kada pirmą kartą Sonny įdėjo į krepšį, kaip jis nemėgsta skaityti knygų ir dievina amerikietišką futbolą bei kaunietiškus…

S.Weemsas taip pat papasakos, kiek šiuo metu turi draugų socialiniame tinkle „Facebook“ ir kas jo nuomone turėtų laimėti NBA čempionatą.

Įsijunkite „Žalgirio radiją“ antradienį nuo 17 valandos ir galėsite išgirsti visą pokalbį su ekipos sirgalių numylėtiniu.

„Žalgirio radijas“ girdimas kiekvieną darbo dieną 17.00-18.00 val. radijo „TAU“ bangomis (102,9 FM); Tiesiogines laidos transliacijas girdėti galite ir internete www.tau.lt, o įrašai (http://zalgiris.lt/lt/pramogos/zalgirio-radijas) talpinami be reklamų.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai