Žalgiriečiai užsidegę iš Italijos grįžti su pergale 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai rengiasi antrajam Eurolygos turnyro „Top 16“ etapo barjerui – mačui su Kantu „Bennet“ ekipa.

Lietuvos čempionai su Italijos atstovais susitiks rytoj jų aikštėje. Žalgiriečių strategas Aleksandras Trifunovičius tvirtina, kad „Bennet“ – vieningas, susižaidęs kolektyvas.

„Dauguma Kantu krepšininkų kartu rungtyniauja 2-3 metus. Treneris Andrea Trinchieri komandoje įdiegė savo sistemą, kuria pasitiki ir žaidėjai. Net ir jų legionieriai Maartenas Leunenas ar Vladimiras Micovas kartu rungtyniauja jau kelis sezonus. Be to, jie ypač pasitiki savo jėgomis per namų dvikovas“, – teigė A.Trifunovičius.

Vienas „Žalgirio“ lyderių Sonny Weemsas sakė, kad Italijoje reikės žaisti taip, kaip kauniečiai iš tikrųjų sugeba, ir viskas bus gerai.

„Visiems pasitaiko prastų rungtynių, svarbiausia, ar laiku padaromos išvados“, – apie savo prastą žaidimą su Tel Avivo „Maccabi“ ir „Nizhny Novgorod“ komandomis kalbėjo amerikietis, pridūręs, kad „Žalgiryje“ atmosfera – gera, visi krepšininkai nusiteikę iš Italijos parvežti pergalę.

Komentarai