R.Nelsonas atsisveikino su „Žalgiriu“ 0

Kauno „Žalgirio“ klubas nusprendė nepratęsti sutarties su dvidešimtmečiu amerikiečiu puolėju Reevesu Nelsonu. Kontraktas su juo galiojo iki šių metų vasario 1-osios, nors buvo numatyta galimybė jį pratęsti iki sezono pabaigos.

„R.Nelsono bandomasis laikas mūsų komandoje pasibaigė. Amerikietis – geras žaidėjas, bet jam reikia daugiau laiko priprasti prie Europos krepšinio ir „Žalgirio“. Deja, mes laiko neturime – mums reikėjo, kad jau dabar R.Nelsonas žaistų aukštu lygiu, todėl nusprendėme atsisakyti šio krepšininko paslaugų“, – sakė „Žalgirio“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas.

203 cm ūgio legionierius per vienerias žaistas Eurolygos rungtynes taškų nepelnė, bet atkovojo 2 kamuolius. Per trejas Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionato dvikovas R.Nelsonas surinko 6 taškus ir atkovojo 6 kamuolius, o per dvejas VTB Vieningosios krepšinio lygos rungtynes – 9 taškus ir 12 kamuolių.

R.Nelsonas į „Žalgirį“ atvyko praėjusių metų gruodžio pabaigoje.

„Skiriuosi su Kauno ekipa be jokios nuoskaudos. Atvykau į jau susiformavusią komandą, kurios pagrindinis dvyliktukas iš tiesų labai stiprus. Pasisėmiau patirties, kuri man tikrai pravers ateityje“, – antradienį sakė amerikietis.

Komentarai