Marcelinho Huertas: „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą bus ypač pavojingas“ 0

Ketvirtadienio „Top 16“ dvikova Barselonoje nenumaldomai artėja. „Žalgirio radijas“ Eurolygos rungtynių išvakarėse pakalbino „FC Barcelona“ gynėją Marcelinho Huertą, kuris mielai sutiko pasidalinti mintimis apie artėjančią dvikovą.

Po vakarinės treniruotės skubėdamas stebėti futbolo rungtynių, kuriose susitiko Valensijos ir Barselonos vienuolikės, krepšininkas teigė, jog čia kaip ir ketvirtadienio rungtynėse tikisi katalonų pergalės. Brazilijos ir Italijos pilietybes turintis gynėjas sakė, jo „Žalgiris“ ketvirtadienio vakarą bus ypač pavojingas, nes pralaimėjimas kauniečiams beveik užkirstų kelią į kitą etapą.

Gynėjas teigė, jog kalbant apie Kauno „Žalgirį“ negalima išskirti vieno žaidėjo, nes tai puikiai subalansuota ekipa, kurioje iššauti gali kiekvienas.

Visas pokalbis su M.Huertu „Žalgirio radijo“ eteryje, šiandien nuo 17 valandos!

„Žalgirio radijo“ laida, kaip ir ankščiau, yra transliuojama radijo TAU bangomis (102,9 FM) kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai