Kauno „Žalgirio“ šokėjų tikslas – Eurolygos finalo ketvertas (AUDIO) 0

Šią savaitę startavo Eurolygos šokėjų konkursas. Jame dalyvaujančios Kauno „Žalgirio“ šokėjos viliasi, jog pavyks prasibrauti į stipriausiųjų ketveriukę ir galbūt net sudalyvauti Eurolygos finalo ketverto varžybose. Trečiadienį šokėjos svečiavosi „Žalgirio radijo“ studijoje ir rubrikoje „Savaitės svečias“ dalinosi mintimis apie vykstantį konkursą, naująją „Žalgirio“ areną ir konkurentes.

– Kokiame konkurse Jūs dalyvaujate? Ar tikitės sirgalių palaikymo? – viešnių paklausė „Žalgirio radijas“.
– Dalyvaujame Eurolygos organizuojamame konkurse, nes norime patekti į Eurolygos finalo ketvertą Stambule ir šokti jame vyksiančių rungtynių metu.

– Kaip vyksta šis konkursas?
– Šiuo metu vyksta pirmasis etapas, bus atrinkta viena šokėjų komanda. Po to seks dar du etapai ir dar dvi laimingosios šokėjų ekipos taip pat pateks į stipriausiųjų ketvertą, kuriame jau yra praėjusių metų nugalėtojos Gdynės „Asseco Prokom“ šokėjos. Vėliau iš šių keturių bus išrinkta tik viena, kuri ir pasirodys Eurolygos finalo ketverte Stambule.

– Tikitės ten patekti?
– Taip, todėl tikimės sirgalių palaikymo ir balsų, kurie yra labai svarbūs, nes šiuo metu skirtumas labai minimalus.

– Ar pradėjote ruošti specialus pasirodymus, jei sėkmės atveju pavyktų laimėti?
– Dar anksti, reikia sulaukti rezultatų. Tačiau po šios savaitės galbūt jau pradėsime galvoti ir apie tai. Ruošime kažką naujo ir parodysime tai, ką turime dabar geriausio.

– Jūsų nuomone, koks šokis pats geriausias?
– Tikriausiai vienas iš įdomesnių yra disko šokis su perukais. Jis patinka tiek žiūrovams, tiek ir mums pačioms. Labai smagu jį šokti.

Kauno „Žalgirio“ šokėjos „Žalgirio radijo“ laidos metu taip pat papasakojo apie savo pasiekimus, dingusią vienos merginos aprangą ir šokyje naudojamas kėdes. Visas pokalbis su žavingosiomis šokėjomis „Žalgirio radijo“ rubrikos „Savaitės svečias“ pirmoje ir antroje dalyje.

Savo balsą už šokėjas galite atiduoti paspaudę šią nuorodą http://efesdancesquareoff.euroleague.net/home.php

„Žalgirio radijo“ laida, kaip ir ankščiau, yra transliuojama radijo TAU bangomis (102,9 FM) kiekvieną darbo dieną nuo 17 iki 18 val.

Prisijunkite prie „Žalgirio radijo“ puslapio Facebooke ir kasdien susipažinsite su naujausiais laidos anonsais, turėsite galimybę laimėti „Žalgirio“ prizų bei suvenyrų ir kiekvieną savaitę galėsite pateikti klausimus laidos svečiams.

Suprask, pajausk, pamilk, išgirsk krepšinį kartu su „Žalgirio radiju“!

Komentarai