„Bennet“ į Kauną atvyksta be G.Basilės ir V.Micovo 0

BasketNews.lt inf.

Kantu „Bennet“ komanda paskutinėse savo šio sezono Eurolygos rungtynėse turės verstis be dviejų krepšininkų. Gianluca Basile ir Vladimiras Micovas patyrė traumas ir praleis dvikovą su Kauno „Žalgiriu“.

Nepaisant netekčių, Italijos ekipa Kaune nusiteikusi pademonstruoti savo galią.

„Turėjome puikų sezoną ir vienodai gerbėme kiekvieną varžovą. Todėl norime kovoti ir gerai žaisti paskutinėse rungtynėse Kaune, – kalbėjo „Bennet“ strategas Andrea Trinchieri. – Nebūsime geriausios formos, kadangi nežais G.Basile ir V.Micovas, tačiau neabejoju, kad motyvacija, kuri varė į priekį mano komandą iki šiol, bus ir paskutiniame mače.“

37 metų G.Basile šį sezoną per Eurolygos rungtynes vidutiniškai pelno po 10 taškų ir atlieka 3,1 rezultatyvaus perdavimo.

201 cm ūgio V.Micovas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 10,4 taško ir atkovodavo po 4,1 kamuolio.

Anot „Bennet“ komandos gynėjo Nicolas Mazzarino, jo komanda su nekantrumu laukia dvikovos Kaune, nes tai – tikras krepšinio miestas.

„Lietuva yra Europos krepšinio šventovė, o „Žalgiris“ – viena svarbiausių krepšinio istorijoje komandų. Būtent todėl mes labai laukiame galimybės žaisti Kaune ir pademonstruoti gerą žaidimą. Greičiausiai „Žalgiris“ „Top 16“ etapą nori pabaigti pergale namie, todėl nuo pat dvikovos pradžios bus įtempta atmosfera.

Turėsime būti nusiteikę taip pat, kaip ir varžovai, bei skirti didelį dėmesį jų snaiperiams. Kad turėtume progą laimėti, privalome išlaikyti mažą skirtumą iki pat dvikovos pabaigos“, – aiškino N.Mazzarino.

„Bennet“ „Top 16“ etapo pirmajame rate namie palaužė „Žalgirį“ 79:78. Prieš tai ji reguliariajame sezone iškovojo 5 pergales ir tapo vienu maloniausių šio sezono atradimų.

„Labai didžiuojuosi savo komandos pasirodymu Eurolygoje ir noriu palikti tik geriausius prisiminimus apie mūsų ekipą visiems Europos krepšinio fanams“, – prieš būsimą dvikovą sakė Kantu komandos treneris A.Trinchieri.

Komentarai