A.Trifunovičius: „Turime atsidėkoti savo sirgaliams“ 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Trečiadienį Kauno „Žalgirio“ krepšininkai maču su Kantu „Bennet“ finišuos Eurolygos varžybose. Komandos vairininkas Aleksandras Trifunovičius lengvos kovos nesitiki, tačiau kviečia sirgalius į „Žalgirio“ areną ir žada jiems padovanoti pergalę.

Bilietus į rungtynes su Kantu „Bennet“ galite įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

„Puikiai suprantame, kad Eurolygoje lengvų rungtynių nebūna, žaisime namuose prie savų sirgalių ir dėl to motyvacijos tikrai mums netrūks. Galbūt šioje kampanijoje nusipelnėme ir daugiau pergalių, tačiau pasistengsime bent jau pakiliai užbaigti sezoną. Turime atsidėkoti savo aistruoliams, kurie mus labai karštai palaikė viso šio sezono metu“, – kalbėjo „Žalgirio“ vyriausiasis treneris.

Serbas pažymėjo, kad „Bennet“ – viena stipriausių pastarųjų metų Italijos ekipų, kuri šiemet labai sėkmingai sužaidė Eurolygos turnyre. Treneris pagyrė varžovų komandos atmosferą bei trenerį Andreą Trinchieri. „Varžovų ekipoje dėl kai kurių priežasčių nebus kelių žaidėjų. Dėl to dvikova bus visai kitokia, nei pirmasis tarpusavio mačas Italijoje“, – kalbėjo strategas.

A.Trifunovičiaus teigimu, „Žalgirio“ krepšininkai prieš paskutinę Eurolygos dvikovą turėjo smulkių traumų. Paskutinę treniruotę praleido Milovanas Rakovičius, kuriam suskaudo koją bei keletą laisvų dienų dėl traumos praleidęs DeJuanas Collinsas.

Komentarai