P.Jankūnas: „Nors rungtynių baigtis nieko nelems, motyvacijos nestigs“ 0

Marius Bagdonas, „Kauno diena“

Trečiadienį Kauno „Žalgiris“ rungtynėmis namuose su Kantu „Bennet“ užbaigs savo 14-ąjį Eurolygos sezoną. Nors abi ekipos jau neturi vilčių prasibrauti tarp aštuonių stipriausių žemyno ekipų, tiek kauniečiai, tiek italai žada kovoti dėl garbės ir pakiliomis nuotaikomis užbaigti šių metų žygį.

Bilietus į rungtynes su Kantu „Bennet“ galite įsigyti visose Bilietai.lt kasose.

„Žalgiris“ „Top 16“ etape išlieka be pergalių, tuo tarpu „Bennet“ laimėjo du kartus, tačiau ir to nepakako, kad pasipriešintų G grupės favoritams Barselonos „FC Barcelona Regal“ ir Tel Avivo „Maccabi“.

„Puikiai suprantame, kad tai paskutinės rungtynės ir niekas turnyro lentelėje jau nepasikeis, tačiau norime iškovoti pirmąją pergalę „Top 16“. Nusiteikti šiam mačui tikrai nebus sunku, kadangi iki šiol dar nieko nelaimėjome, todėl visi dega noru bent iš dalies reabilituotis ir savo sirgaliams padovanoti pergalę. Norėtųsi šią Eurolygos kampaniją užbaigti pakiliai“, – kalbėjo „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas.

P.Jankūnas pažymėjo, kad italai – charakterį turinti komanda. „Bennet“ jau pirmojoje dvikovoje parodė, kad kaunasi iki pačios pabaigos. Žaidėme tikrai gerai ir atrodė, kad turime susikrovę saugią persvarą, tačiau mačo pabaigoje varžovai pataikė keletą tritaškių, pavijo ir aplenkė mus. Norėtųsi pasiekti revanšą“, – pirmąją tarpusavio dvikovą prisiminė kapitonas.

Komentarai