„Žalgirio“ Klubo nariams – atvira „Žalgirio“ treniruotė (VIDEO) 0

Po Eurolygos „Top 16“ etapo kovų Kauno „Žalgiris“ atidavė duoklę sirgaliams. Kauno „Žalgirio“ Klubo nariai buvo pakviesti į atvirą treniruotę ir turėjo galimybę susipažinti su naujosios „Žalgirio“ arenos užkulisiais.

Beveik dvi valandas trukusią treniruotę stebėjo bene 200 Klubo narių ir pripažino, kad treniruotėse vyrai dirba tikrai sunkiai. „Labai buvo smagu pasižiūrėti, kaip žaidėjai treniruojasi. Pasirodo jie treniruojasi sunkiau nei galėjome pagalvoti, – po treniruotės dalinosi įspūdžiais Klubo narys Laurynas. – Buvo netikėta, kad ruošiantis rungtynėms su Panevėžio „Lietkabeliu“ ir stebint tokiam kiekiui žmonių, treniruotė buvo intensyvi ir labai rimta.“

„Žalgirio“ Klubo nariai taip pat apžiūrėjo nematomą arenos pusę. Jiems buvo surengta ekskursija po svečių komandų, arenoje koncertuojančių atlikėjų rūbines. Taip pat suteikta neeilinė galimybė pamatyti „Žalgirio“ rūbinę, kuri įspūdį paliko ne tik Klubo nariams, bet sezono pradžioje maloniai nustebino ir žaidėjus bei vis dar pribloškia į svečius atvykstančius lygų atstovus.

Ne mažiau susidomėjimo susilaukė arenos VIP ložės. Iš jų aikštelės vaizdas paliko itin gerą įspūdį ir tarp „Žalgirio“ gerbėjų įsivyravo diskusijos apie ložės nuomos galimybę.

Po treniruotės ir ekskursijos Klubo narių laukė bene smagiausia dalis – žaidėjų autografai ir bendros nuotraukos. „Per sezoną mes, Klubo nariai, stengiamės visų žaidėjų parašus surinkti. Kasmet organizuojama atvira treniruotė – puiki proga tą padaryti“, – sakė Laurynas.

Kauno „Žalgirio“ Klubas – tai garbės klubas, vienijantis visus Kauno „Žalgirio“ gerbėjus, kuriems rūpi Kauno „Žalgirio“ komandos sėkmė, veikla, sprendimai, komentarai. Klubas apjungia tuos, kuriems „Žalgiris“ – kur kas daugiau nei komanda.

„Žalgirio“ Klubo nariai gauna iki 50 % nuolaidą „Žalgirio“ bilietams ir abonementams, yra kviečiami į komandos treniruotes ir į susitikimus su treneriais, dalyvauja kituose renginiuose, žaidžia krepšinį, vadovaujami Modesto Paulausko, draugiškose rungtynėse ir smagiai leidžia laiką visi kartu su „Žalgiriu“. „Žalgirio“ Klubo nariu galite tapti internete www.zalgiris.lt arba bet kuriame Ūkio banko skyriuje.

Komentarai