Maču su „Kalev“ prasideda lemiamos VTB Vieningosios lygos kovos (VIDEO) 0

Kauno „Žalgirio“ komanda šiandien namuose 19.15 val. priims Talino „Kalev“ krepšininkus ir taip pradės lemiamų VTB Vieningosios lygos rungtynių maratoną. Penktadienį žalgiriečių laukia Kazanės „Unics“, o sekmadienį – Rygos VEF komandų iššūkiai. Norint patekti į kitą etapą Kauno klubui reikia iškovoti bent dvi pergales.

Pastaruoju metu Lietuvos čempionai VTB Vieningoje lygoje demonstruoja išties neprastą žaidimą ir gerokai pagerino savo situaciją turnyro lentelėje. Prieš savaitę Samaroje „Žalgiris“ pamokė vietos „Krasnye Krylia“ 79:59, o po kelių dienų Ukrainos sostinėje Kijeve palaužė „Budivelnik“ – 90:79.

„Žalgirio“ treneris Saulius Štombergas neabejoja, jog laukia išties nelengvas išbandymas: „Nusimato trys sunkios rungtynės, kai pasiruošti laiko joms nėra labai daug. Norime, kad komanda išlaikytų tokį patį režimą kaip pastaruoju metu. Tikimės, kad žaidėjai taip kausis ir toliau. Manau, kiek daugiau dėmesio reikalaus Kazanės ekipa. „Unics“ rodo gerus rezultatus, turi individualiai stiprius žaidėjus. Viskas priklausys nuo mūsų“.

Lemiamose kovose Kauno „Žalgirio“ krepšininkai tikisi gausaus aistruolių palaikymo – visus tris mačus žalgiriečiai žais „Žalgirio“ arenoje. Būtent šiandien „Žalgiris“ gali žengti pirmą rimtą žingsnį patekimo į kitą etapą link.

Bilietus į šio vakaro ir kitas rungtynes galite įsigyti visose Bilietai.lt kasose, taip pat ir Kauno „Žalgirio arenos“ kasoje. Perkant bilietą į mačą su Kazanės „Unics“, bilietą į susitikimus su „Kalev“ ir VEF komandomis galėsite įsigyti net 50 proc. pigiau!

Video reportaže trenerio S.Štombergo, vidurio puolėjo Roberto Javtoko ir į komandą sugrįžusio Žygimanto Janavičiaus komentarai:

http://www.youtube.com/watch?v=hRfU-pKvW44

Mūsų draugas degalinių tinklas „Vakoil“ kiekvienam atvykusiam į Kaune, Draugystės gatvėje esančią „Vakoil“ degalinę dovanos 50 proc. nuolaidą automatiniam automobilio plovimui. Jums pakaks parodyti šios savaitės rungtynių bilietą degalinės darbuotojui!

Komentarai