BBL atkrintamosios varžybos pakoregavo „Žalgirio“ tvarkaraštį 0

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai kovas Baltijos krepšinio lygoje (BBL) pradės kitą trečiadienį Prienuose. Po dviejų dienų, kovo 23-iąją, žalgiriečiai varžovus egzaminuos „Žalgirio“ arenoje. Negana to, su „Rūdupiu“ kauniečiai žais ir trečią kartą per savaitę – sekmadienį Lietuvos krepšinio lygos (BEKO-LKL) dvikovoje Prienuose.

Siekiant išvengti rungtynių su ta pačia komanda dvi dienas iš eilės, buvo padarytos korekcijos BEKO-LKL pirmenybių tvarkaraštyje. Dėl to viena diena anksčiau įvyks „Žalgirio“ ir Kauno „Baltų“ susitikimas. „Žalgirio“ arenoje dvi Kauno ekipos išbandys jėgas šeštadienį, kovo 24 d.

BBL ketvirtfinalio serija vyks iki dviejų pergalių. Jei „Rūdupio“ ir „Žalgirio“ akistatoje prireiktų trečiojo mačo, jis kovo 28 d. būtų žaidžiamas Kaune.

Į kitos savaitės rungtynes „Žalgirio“ arenoje bilietų prekyba prasidės pirmadienį visose Bilietai.lt kasose. „Žalgirio“ sezono abonementų savininkai į BBL atkrintamąsias rungtynes Kaune galės patekti nemokamai.

Šį savaitgalį žalgiriečių dar laukia du svarbūs mačai VTB Vieningoje lygoje. Perkant bilietą į penktadienio rungtynes su Kazanės „Unics“, bilietą į susitikimą su Rygos VEF komanda galite įsigyti net 50 proc. pigiau!

Komentarai