Vaikams džiaugsmo suteikė „Žalgirio“ projektas „Žalia galia“ (VIDEO) 0

Sekmadienio rungtynės su Rygos VEF buvo įsimintinos ne tik dėl to, kad Kauno „Žalgiris“ žengė į kitą VTB Vieningosios lygos etapą. Naujai pristatytas „Žalgirio“ socialinių akcijų projektas „Žalia galia“ suteikė daug džiaugsmo vaikams iš vaikų globos namų.

„Žalgirio“ Klubo nariai aktyviai prisidėjo prie „Žalios galios“ iniciatyvos. Šį kartą apsilankę Kėdainių vaikų globos namuose „Saulutė“, jie supažindino jų auklėtinius su „Žalgirio“ komanda, padovanojo „Žalgirio“ garbės Klubo, „Žalgirio“ ir „Vilkyškių pieninės“ dovanėlių. O svarbiausia – pakvietė į rungtynes su Rygos VEF. Vaikus į rungtynes atvežė Kėdainių rajono savivaldybės skirtas autobusas.

Kaip ir kaskart, vaikams didelį įspūdį paliko ekskursija po arenos užkulisius, o dar daugiau emocijų suteikė žalgiriečių išlydėjimas į aikštelę komandų pristatymo metu. Jauniesiems svečiams iš Kėdainių atsiminimai ilgai neišblės, o juos įamžino ir bendra nuotrauka su komanda.

„Norime padėkoti „Žalgirio“ Klubo nariams, kad mus pakvietė į šias gražias rungtynes. Labai geros emocijos ir mums, ir mūsų vaikams. Tikrai labai dėkojame, kad mes buvome čia“, – po rungtynių kalbėjo Kėdainių vaikų globos namų „Saulutė“ socialinė pedagogė. Džiaugsmu tryško ir namų auklėtinis Modestas: „Rungtynės labai patiko. Buvo daug dėjimų. Ir pats galėjau sudalyvauti pertraukėlės metu vykusiame žaidime, šiek tiek jaudinausi, bet vis tiek laimėjau“. Vėliau jis prisipažino – užaugęs norėtų būti krepšininku.

Komentarai