P.Jankūno uošvė: „Džiaugiuosi, kad dukra turi tokį vyrą“ 0

Erika Venckutė, jaunoji Kauno „Žalgirio“ žurnalistė

Kauno „Žalgirio“ komandos kapitonas Paulius Jankūnas yra ne tik geras žaidėjas aikštelėje. Taip tvirtina Pauliaus uošvė Vida Miliukienė, teigianti, kad jis yra puikus vyras bei tėvas, nevengiantis palepinti savo vaikų.

– Ar senai pažįstate Paulių Jankūną? – jaunoji „Žalgirio“ žurnalistė Erika Venckutė paklausė p. Vidos.
– Paulių pažįstu jau seniai, nuo tada, kai jis dar nebuvo žinomas. Mano dukra su juo mokėsi nuo pirmos klasės. Taigi manau, kad Paulių pažįstu labai gerai. Sakyčiau, kad jis visai nepasikeitė – koks buvo, toks ir liko (juokiasi).

Kaip aplinkiniai reaguoja, kad jūsų žentas – P.Jankūnas?
– Aš jau pripratau prie aplinkinių reakcijų. Žinoma, sužinoję mokinai (V.Miliukienė dirba mokytoja – aut. past.) nustemba ir pradeda klausinėti apie Paulių, bet aplinkiniai to tiesiog nesureikšmina.

– Kaip reagavote sužinojusi, kad jūsų dukra išteka už Pauliaus?
– Aš nenustebau, nes jie draugavo jau nuo dvyliktos klasės. Jų draugystė prasidėjo per šimtadienį ir, kaip matote, iki dabar kartu. Be abejo, apsidžiaugiau, Paulius tikrai geras, neimpulsyvus, paslaugus (šypsosi).

– Jei ne paslaptis, kaip Paulius švenčia pergales?
– Aišku, kad po pergalės Paulius būna labai linksmas, geros nuotaikos. Kaip su komandos draugais švenčia, nežinau, bet su šeima būna visaip. Pavyzdžiui, po pergalės per laisvą dieną, jei būna geras oras, su visa šeima važiuoja į sodybą ir ten ramiai praleidžia dieną.

– Kokių turite kitų prisiminimų su Pauliumi?
– Oi, nemažai jų buvo, bet negalėčiau išskirti nė vieno konkrečiai (juokiasi).

– Kaip Paulius bendrauja su vaikais?
Paulius labai myli vaikus, viską leidžia ir labai lepina. Aišku, jo dažnai nebūna namuose, bet, kai būna, tai ir bendrauja, ir futbolą žaidžia.

– Trys būdvardžiai apibūdinantys Paulių?
Taktiškas, santūrus, turintis humoro jausmą.

Komentarai