„Žalgirio“ šokėjos kyla į kovą dėl patekimo į Eurolygos finalą (VIDEO) 0

Šiandien prasidėjo paskutinis Eurolygos šokėjų konkurso etapas, kuriame bus nuspręsta, kurios komandos šokėjos šoks gegužę Stambule vyksiančiose Eurolygos finalo ketverto varžybose.

Balsuoti galima oficialiame Eurolygos šokėjų konkurso puslapyje – http://efesdancesquareoff.euroleague.net/

Prieš du mėnesius dar pirmajame atrankos etape Kauno „Žalgirio“ šokėjos pateko į baigiamąjį balsavimo turą. Vėliau prie jų prisijungė Pirėjo „Olympiacos“ ir Maskvos CSKA merginos. Paskutiniame balsavime taip pat dalyvauja ir Gdynės „Asseco Prokom“ šokėjų grupė – praėjusių metų šokėjų konkurso laimėtoja.

„Esame labai dėkingos visiems mūsų ir „Žalgirio“ gerbėjams Lietuvoje ir už jos ribų, kad taip aktyviai balsavo pirmajame etape. Mums didelė garbė atstovauti „Žalgiriui“ šiame konkurse ir, žinoma, labai norėtume „Žalgirio“ vardą išgirsti Eurolygos finalinio ketverto metu. Todėl kviečiame šią savaitę balsuoti už mus konkurso svetainėje“, – sakė šokėjų grupės vadovė Diana Gandrimė.

Konkurse balsuoti galima kiekvieną dieną iš vieno elektroninio pašto adreso (ir vieno kompiuterio). Balsuojantys gerbėjai taip pat liks nenuskriausti. 10 000-ąjį balsą atidavusiam asmeniui Eurolyga dovanos du bilietus į Eurolygos finalo ketverto varžybas.

Jau dabar aišku, kad Eurolygos finalo ketverte tikrai skambės „Žalgirio“ vardas. Eurolygos jaunimo turnyre, kuris vyks Eurolygos finalo ketverto metu, dalyvaus „Žalgirio“ jaunių komanda. Jie į pagrindinį turnyrą pateko laimėję atranką, vykusią „Žalgirio“ arenoje vasario 10-12 dienomis.

Kaune vykusiame Eurolygos jaunimo atrankos turnyre dalyvavę Eurolygos atstovai negailėjo gražių žodžių „Žalgirio“ šokėjų pasirodymams. „Labai norime, kad „Žalgirio“ vardą išgirstų visa Europa ne tik minint perspektyviausius krepšininkus, bet ir po šokėjų pasirodymų minutės pertraukėlių metu“, – kalbėjo D.Gandrimė, skatindama kiekvieną dieną pradėti balsuojant Eurolygos šokėjų konkurse.

Komentarai