M.Rakovičius ir S.Weemsas apie Kauną, „Žalgirio“ aistruolius ir pomėgius 0

Gabrielė Ptašinskaitė, Mantė Špilkovaitė, jaunosios „Žalgirio“ žurnalistės

Kauno „Žalgirio“ legionierius Milovanas Rakovičius ir vos prieš keletą dienų dėl traumos atsisveikinęs su klubu Sonny Weemsas, dar prieš išvykdamas į JAV, pasidalino mintimis apie laiką praleistą Kaune. „Žalgirio“ fanai – nuostabūs, jų palaikymas – tai „Žalgirio“ kelias į pergales“, – jaunosiomis „Žalgirio“ žurnalistėms Gabrielei Ptašinskaitei ir Mantei Špilkovaitei vieningai tvirtino žalgiriečiai.

Kauno atmosfera ir „Žalgirio“ sirgaliai – ypatingi

„Kaunas – labai gražus ir savitas miestas, turintis gerą atmosferą, malonius žmones. O ypatingai įstrigo sirgaliai arenoje. Jaučiuosi puikiai galėdamas rungtyniauti tokių aistruolių apsuptyje“, – gerų žodžių negailėjo serbas M.Rakovičius.

Tačiau abu žaidėjai pripažino, kad po treniruočių laiko nelieka išsamiau susipažinti su Kaunu ir savo laisvalaikį skiria poilsiui namuose: „Mėgstamiausių vietų tiesiog nespėjome atrasti, treniruočių ir rungtynių grafikas itin įtemptas“.

Priešingai nei Milovanas, S.Weemsas praleisdavo nemažą laisvo laiko dalį naršydamas internete ir aktyviai dalyvaudamas socialiniuose tinkluose. „Dėmesio iš „Žalgirio“ fanų socialiniuose tinkluose sulaukiu labai daug. Atradęs laiko, stengiuosi kuo daugiau bendrauti su sirgaliais internete“, – pripažino amerikietis.

Neatsisakytų nusifilmuoti filme

Abu krepšininkai pasakojo mėgstantys žiūrėti filmus. „Kai būnu linksmas – žiūriu komedijas. Kai būnu slogios nuotaikos – renkuosi dramas, – sakė Milovanas. – Pats mėgstamiausias filmas – be konkurencijos – „Kartą Amerikoje“. Jį mačiau daugybę kartų ir pažiūrėčiau dar tiek pat.“

Tuo tarpu Sonny sakė, kad jis dažniausiai žiūri trilerius ir veiksmo filmus, o mėgstamiausiu įvardino filmą „Troja“: „Tai vienas tų filmų, kai negali atitraukti akių, nes įtampa tiesiog per didelė“.

Netikėtai paklausti galbūt norėtų ir patys nusifilmuoti filme žaidėjai pralinksmėjo. „Tai tikrai būtų pats baisiausias filmas“, – juokėsi S.Weemsas, atskleidęs, kad vaidinti nemoka ir turi publikos baimę. Tuo tarpu M.Rakovičius neatmetė tokios galimybės: „Kodėl gi ne? Neatsisakyčiau nusifilmuoti komedijoje!“

Justinas Bieberis?

Pabaigai žaidėjai pasisakė klausantys hip-hopo ir R‘n‘B stiliaus muzikos. Tačiau, nepaisant to, Milovanas pripažino, kad mėgstamiausia jo daina šiuo metu yra Gipsy Kings „A Mi Manera“: „Nors ji nėra mano įprastai klausomo stiliaus, bet dabar ji – mano grojaraštyje“.

„Dabar klausau Justino Bieberio „Baby“, – pajuokavo Sonny, nuotaikingai užbaigdamas pokalbį.

Komentarai